Kookplaten

De flexibele kookzone

Met flexinductie van NEFF zet je pannen neer waar je wilt. De kookplaat herkent automatisch de grootte en positie van de pan. Ook met de accessoires, zoals de teppanyaki plaat, de grillplaat of de braadslede biedt het eindeloze mogelijkheden. Hiermee tover je de inductiekookplaat binnen no time om in een grill.

Neff kookplaat


Unieke, magnetische bedieningsknop

Met slechts één magnetische knop en één vinger bedien je eenvoudig alle kookzones. Een unieke toevoeging aan onze kookplaten die, zodra de knop eraf is gehaald, uitschakelen en makkelijk zijn te reinigen. Daarbij voorkomt verwijdering van de knop dat kinderen de plaat kunnen inschakelen.

Neff kookplaat


Speelse lichtelementen markeren de kookzones op je kookplaatNeff kookplaat

Onze nieuwe inductiekookplaat geeft met speelse zonelight aan waar de kookzones zich bevinden. Een patroon van rood ledlicht laat je in een oogopslag zien welke delen verhit worden. 

Plaats je er een grotere pan of zelfs een braadslede op, dan worden de zones automatisch gekoppeld. Wanneer de kookplaat niet wordt gebruikt geeft Zone Light een mooie, cleane uitstraling.


 

Zelf een keuken ontwerpen? Dat kan! Met onze online Keukenplanner kun je jouw eigen 3D keuken ontwerpen. Probeer het nu!

Naar de Keukenplanner

Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 
 

Klik hier om terug te gaan naar Neff

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.