Kookplaten

Voortaan is het boodschappenlijstje het moeilijkste deel van koken

Of je nu graag kookt op inductie of gas, Bosch biedt alle mogelijkheden om koken nog persoonlijker te maken. Heb je een kleine keuken en wil je graag ruimte besparen? Dan is de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging wellicht de oplossing, het beste van Bosch inductiekookplaten en afzuigkappen in één apparaat. 

Kookplaat


PerfectFry van Serie 6

De PerfectFry-sensor helpt jou om elke keer weer dezelfde perfecte resultaten te krijgen tijdens het koken. De sensor zet je gemakkelijk aan via het bedieningspaneel. Selecteer de optimale temperatuur, vervolgens wordt de pan verhit en geeft de kookplaat zichtbare en hoorbare signalen wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. De sensor houdt de temperatuur van de pan tijdens het bakken in de gaten en past deze waar nodig aan. 

kookplaat


PerfectCook van Serie 8

De PerfectCook-sensor houdt de temperatuur van de pan tijdens het koken in de gaten en past die automatisch aan - op alle kookzones en bij tot wel drie pannen tegelijk. Aan de buitenzijde van een voor inductie geschikte pan wordt een platte, magnetische en vaatwasserbestendige ring geplaatst. Voor het activeren druk je op hoef je alleen maar een knop op de sensor in te drukken en bevestiging van de kookplaat te krijgen. Er wordt een signaal gegeven wanneer de ingestelde temperatuur is bereikt.

kookplaat


 

Zelf een keuken ontwerpen? Dat kan! Met onze online Keukenplanner kun je jouw eigen 3D keuken ontwerpen. Probeer het nu!

Naar de Keukenplanner

Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 
 

Klik hier om terug te gaan naar Bosch

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.