Fornuizen

Fraai vormgegeven fornuizen die alle ruimte bieden voor uw culinaire passies. Boretti combineert gebruiksgemak met tijdloos design. De fornuizen uit de Collezione Milano en Toscana bestaan uit enkele of dubbele ovens en een kookoppervlak op gas of inductie. 

Boretti


Trendkleuren van nu 

De fornuizen zijn verkrijgbaar in drie hoogwaardige kleuren die aansluiten op de nieuwste keukentrends: roestvrijstaal, glanzend zwart en mat antraciet. 

5 jaar garantie

Het ontwerp is van hoog niveau en er is minstens zoveel aandacht gegeven aan het gebruik ervan. Op alle Boretti fornuizen geldt een standaard garantieperiode van 5 jaar.

InductiefornuisBoretti

Veilig, energiezuinig en functionaliteit

De charme van het gasfornuis heeft Boretti meegenomen in het design van inductie fornuizen. De kookplaten zijn veilig en energiezuinig. Koken op inductie heeft meer rendement en verwarmt uw pannen sneller dan ooit. Boretti heeft een kookoppervlak met 4 inductiezones en 5 inductiezones. Op verschillende modellen zijn zogeheten flexzones aanwezig. Door de inductiezones aan elkaar te koppelen kunt u grotere pannen, grillplaten en teppanyaki platen gebruiken. 

Dubbele oven

Meer flexibiliteit

Het fornuis met dubbele oven is gericht voor de echte thuischefs die graag bakken en braden. Met twee ovens kunt u met verschillende kooktechnieken uw favoriete gerechten tegelijkertijd bereiden. Voor het kleine gerechten gebruikt u alleen de kleine oven wat een energiebesparende werking heeft.

Boretti


Power management

2 of 3 fasen aansluiting

De meeste inductiefornuizen uit de Milano en Toscana collectie beschikken over een power management systeem. Hierdoor is dit fornuis op zowel 2-fasen (16A) als 3-fasen (16A) is aan te sluiten op uw meterkast. Bij een 3-fasen aansluiting kunt u alle functies maximaal benutten. Kunt uw meterkast geen 3-fasen aansluiting aan? Kies dan voor aansluiting op 2-fasen. Het vermogen van de inductiezones wordt verlaagd naar de capaciteiten van uw meterkast. 

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak

Vraag nu gratis ons splinternieuwe inspiratiemagazine Smaak aan! Het staat vol leuke artikelen, handige tips en de laatste trends. 

Vraag gratis aan

#bruynzeelkeukens

Ben je trots op jouw Bruynzeel Keuken en wil je deze graag laten zien? Plaats jouw foto op Instagram met de hashtag #bruynzeelkeukens en ook jouw foto komt op onze website!
 

Klik hier om terug te gaan naar Boretti

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.