Kookplaten

Bij AEG vinden we dat een kookplaat moet overtuigen qua werking én design. Daarom zijn al onze kookplaten niet alleen ontworpen voor optimale kookresultaten, maar ook voor de nodige flexibiliteit bij het koken. En met een design dat perfect past in je keuken.

SensePro® kookassistentie

De draadloze voedselsensor van de SensePro® inductiekookplaat meet de kerntemperatuur van een gerecht zodat het kookproces precies kan worden gecontroleerd. Kook aardappelen, laat saus sudderen, bak een biefstuk - of het nu rare, medium of welldone is. Het is zelfs mogelijk om op deze kookplaat sous-vide te koken. Op een SensePro® inductiekookplaat lukt elk gerecht even goed - het is de persoonlijke souschef van iedere thuiskok.

AEG


SenseFry® kookassistentie

Altijd de beste smaak en textuur bij het bakken, zonder giswerk over de temperatuur van de olie of boter, is vanaf nu heel eenvoudig. Selecteer op het TFT display gewoon een gerecht en het gewenste resultaat. Een speciale sensor onder het glas regelt het vermogen van de zone zodat een constante pantemperatuur wordt gehandhaafd. Dit resulteert in perfecte bakresultaten - elke keer weer.

TFT display SensePro® en SenseFry®

Gebruik het handige TFT display van de SensePro® en SenseFry® inductie kookplaten om een gerecht en het gewenste resultaat te selecteren. De juiste temperatuur voor het beste bakresultaat blijft dan automatisch gehandhaafd.

SenseBoil® kookassistentie

De SenseBoil® inductiekookplaten beschikken over een speciale sensor onder het glas die detecteert wanneer het water in de pan het kookpunt bereikt. Vervolgens wordt de temperatuur automatisch verlaagd en de inhoud tegen de kook aangehouden. Niets kookt meer over - dus geen verspilling van voedsel én energie. Alle kookzones zijn voorzien van een overkooksensor, maar er kan er maar één tegelijk worden geactiveerd. Plaats een pan op de
zone en houd het icoon ingedrukt tot in beeld verschijnt.

FlexiBridge

De FlexiBridge kookzone bestaat uit 4 segmenten die naar keus aan elkaar kunnen worden gekoppeld om bijvoorbeeld één hele grote zone te creëren. De FlexiBridge-zone kan ook worden opgesplitst in 2 gelijke zones of één grotere en kleinere zone.

PowerSlide®

Met één druk op een knop wordt de FlexiBridge-zone omgevormd in drie vooraf ingestelde temperatuurniveaus (hoog, medium en laag) zodat je de pan gewoon kan verschuiven van bakken naar warmhouden. De PowerSlide®-zones op de Pure Black modellen worden aangegeven door de helder verlichte frames die de pan volgen als je ze naar achteren verschuift, waar de temperatuur lager is.

Brugfunctie

Door het brugfunctie icoon aan te raken verbind je de twee kookzones tot één grote zone om groter of langwerpig kookgerei te gebruiken. Ideaal voor bereidingen met een grillplaat of teppan yaki.

Hob2Hood

Door middel van slimme sensoren in het bedieningspaneel van de kookplaat wordt de afzuigkap automatisch
ingeschakeld en bediend. 

Interactieve gebruikersinterface

Het moment dat je een pan op de kookplaat plaatst, wordt deze automatisch gedetecteerd en lichten alleen de bedieningselementen op die je nodig hebt. Eenmaal geselecteerd wordt de temperatuur in rood aangegeven terwijl de andere beschikbare opties wit blijven.

Pure Black

Omdat bij de AEG Pure Black kookplaten geen gebruik wordt gemaakt van gedrukte graphics, is in eerste instantie alleen het glanzend, zwarte oppervlak zichtbaar. Zodra de kookplaat wordt ingeschakeld, gaat de verlichting aan en worden de bedieningselementen en kookzone-aanduidingen pas zichtbaar.

Afwerking van de kookplaat

Afhankelijk van het model zijn de inductiekookplaten in verschillende afwerkingen beschikbaar: ‘vlakbouw’ voor vlakaansluitende inbouw in het werkblad, met ‘facet geslepen zijkanten’ of met ‘roestvrij staal kader’ voor inbouw met de kookplaat rustend op het werkblad.

Minimale werkbladdiepte inductiekookplaten

Voor de meeste AEG inductiekookplaten hoeft het werkblad maar 1,2 cm dik te zijn voor een correcte inbouw. En wanneer de kookplaat boven een oven wordt geplaatst volstaat een werkbladdikte van 2,8 cm. De precieze info hierover wordt vermeld bij de productinfo.
 

Zelf een keuken ontwerpen? Dat kan! Met onze online Keukenplanner kun je jouw eigen 3D keuken ontwerpen. Probeer het nu!

Naar de Keukenplanner

Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 
 

Klik hier om terug te gaan naar AEG

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.