Keuken

Betonlook keuken

Een keuken die we steeds vaker terug zien in industriële interieurs is de betonlook keuken. Stoer, industrieel en helemaal van deze tijd. Kies er voor om de gehele keuken uit te voeren in een betonlook of kies voor onderdelen in een betonnen stijl om een stoer design aan jouw keuken te geven. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Industriële keuken

Beton geeft een robuuste en industriële uitstraling aan je keuken. In onze Atlas lijn hebben we de kleur betongrijs opgenomen. Een mooie keukendeur die gemakkelijk in onderhoud is en vanwege de betonlook een opvallende verschijning is in elk interieur.  Daarnaast is onze Atlas keukendeur ook nog eens onze meest duurzame keukendeur. Een echte win-win situatie in deze industriële keuken.

Atlas beton grijs
Keuken: Atlas betongrijs & oud eiken natuur


Lees ook eens meer over de industriële keuken.

Aanrechtblad betonlook

Op zoek naar een betonlook aanrechtblad? In dezelfde kleur als de betongrijze keukendeuren, hebben we ook een kunststof aanrechtblad beschikbaar. Zo kun je jouw betonlook keuken in precies dezelfde stijl uitvoeren. Natuurlijk is het ook mogelijk om juist te kiezen voor een betonlook keukenblad van bijvoorbeeld kunststof of composiet. Een betonlook werkblad combineert erg goed met andere stoere kleuren en materialen, zoals de kleur metaalzwart of een houtlook. 

Betoonlook werkblad
Jeffrey
Een kijkje in de keuken bij Jeffrey


De betonlook keuken van Jeffrey

Ook Jeffrey en zijn vriendin kozen voor een betonlook keuken. Zij wilden graag in hun gehele nieuwbouwwoning een stoere en industriële stijl terug laten komen. Daarnaast houden ze allebei van koken en brengen zij dus graag veel tijd door in de keuken. Door de keukendeuren uit te voeren in een betongrijze kleur en het werkblad in een donkergrijze tint te laten uitvoeren, creëerden zij een modern en stoer geheel in de keukenruimte. De keuken is niet alleen volledig op maat en voorzien van alle functionaliteiten, maar past ook nog eens erg goed bij de stijl van Jeffrey en zijn vriendin. 


De betonlook keuken van de familie Gerritsen

De familie Gerritsen kozen juist voor een keuken die helemaal is uitgevoerd in dezelfde, betonlook kleur. Naast een betonlook keukenblok hebben zij ook een betonlook kookeiland. ‘We hadden in onze zoektocht naar een nieuwe keuken al zoveel verschillende keukens en stijlen gezien, maar toen we de winkel binnenstapten wisten we beiden meteen dat dit hem weleens zou kunnen worden.’ En inderdaad: inmiddels staat het keukeneiland in betonlook prachtig in de verbouwde woning van de familie Gerritsen: ‘De keuken kan weer jaren mee’. 

Familie Gerritsen
Een kijkje in de keuken van familie Gerritsen


Keukenaccessoires passend bij de betonlook keuken

Heb je de keuze gemaakt voor een betonlook aanrechtblad of een betonlook keuken? Dan kun je niet alleen aan de slag met het indelen van je keukenkasten en lades, maar ook met het stylen van de keuken. Kies bijvoorbeeld voor een urban jungle door veel groen te gebruiken of voeg industriële accenten aan de betonlook keuken toe zoals een open regaal kast. 

Urban


Keukeninspiratie

Wil je nog meer keukeninspiratie op doen? Dat kan! Bekijk onze uitgebreide collectie aan keukens, maak je eigen moodboard of neem een kijkje in de keuken van tevreden Bruynzeel klanten en zie welke keuzes zij hebben gemaakt. 

Maak vrijblijvend een afspraak

Tijdens een persoonlijke afspraak neemt onze aankoopadviseur je uitgebreid mee in het assortiment van Bruynzeel Keukens. Samen gaan jullie in gesprek en wordt een eerste keukenontwerp gemaakt, passend bij jouw stijl, ruimte en budget. Je ontvangt van ons een overzichtelijke offerte waarin de prijzen van de verschillende onderdelen van jouw keuken nader worden toegelicht. Op deze wijze kun je zelf een goede afweging maken. Zien wij jou binnenkort terug in onze winkel? 

Maak een afspraak

Bekijk de collectie

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.