PROVADA

‘Act now for a better tomorrow’ is het thema van de PROVADA 2022 van 14 t/m 16 juni in de RAI Amsterdam. Het is de grootste vastgoedbeurs van Nederland en staat dit jaar volledig in het teken van klimaatadaptie, want samen werken aan uitdagende opgaves in de woningmarkt, de binnensteden en in de regio met oog voor de volgende generatie, dat is waar het om draait. Ook bij Bruynzeel Keukens.

Provada 2022

Circulair, toekomstbestendig en vitaliteit
Om in te spelen op de veranderende behoefte in de samenleving presenteren we u onze Bruynzeel keukens, zoals de circulaire, levensbestendige en vitaliteit keuken. Ieder met unieke eigenschappen met oog voor het functionele aspect. We laten je graag zien hoe wij het keukenvraagstuk oplossen voor ieder project met oog voor het klimaat, milieu en levensbestendigheid. Vandaar dat onze circulaire keuken ook centraal zal staan in ons verhaal. Het is de volledig groene keuken waarmee wij als marktleider in onze branche het goede voorbeeld willen geven én het verschil maken.

Daarnaast presenteren we ook onze levensbestendige keuken die bedoeld is om te functioneren in iedere fase van het leven. Het design is ambitieus, functioneel en vooral bestendig voor de volledige levensloop. Of het nu gaat om een jong stel, een gezin met kinderen of een ouder echtpaar, deze keuken brengt wensen en behoeften van verschillende generaties samen onder één dak. Zo is er rekening gehouden met een goede looprichting ingedeeld in de 5 keukenzones en heeft de keuken een vaatwasser op ooghoogte. Dit maakt het werk in en om de keuken een stuk gemakkelijker.

We sluiten af met de vitaliteit keuken die aandacht geeft aan de verschuiving in behoeften van onze levensstijl. We willen gezonder leven mét gemak. Kwantiteit maakt plaats voor kwaliteit. Het snel op tafel zetten van een familiediner verschuift naar het bereiden van een gezonde maaltijd die past bij de levensstijl van nu. Deze verandering in ons gedrag heeft invloed op het ontwerp van de keuken. De vitaliteit keuken maakt het mogelijk om aan onze wens om gezond te leven te voldoen met gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit altijd als basis.

Duurzame stand
De vraag naar duurzame en betaalbare woningen wordt steeds groter. En daar spelen wij graag op in met onze circulaire keuken die we tonen in onze duurzame stand. Om in te spelen op de thema’s die nu van belang zijn, hebben we bij het ontwerp van de stand rekening gehouden met het duurzame aspect. Zo is de verhoogde vloer opgebouwd uit een herbruikbare systeemvloer met een gerecyclede topvloer. Daarnaast is al het hout dat gebruikt wordt voorzien van een FSC keurmerk, wat inhoudt dat het afkomstig is van een onafhankelijk beoordeeld goed beheerd bos volgens de normen voor milieu, sociale omstandigheden en economie. De stand is enkel voorzien van LED en HQI verlichting, wat zorgt voor eenzelfde lichtopbrengst waarbij minder wattage en verbruik nodig is. Als finishing touch is de hangende banner gemaakt van Biovate textiel, een gerecyclede kunststof gemaakt van aardappelzetmeel en PES. Na afloop van de vastgoedbeurs demontegen we de stand en nemen we het laminaat mee, zodat dit voor een volgende beurs of event gebruikt kan worden.

Provada

CO2-neutraal keukenproces
Bij Bruynzeel Keukens zijn we continu opzoek naar mogelijkheden om zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te ondernemen. Zo zijn wij de enige in de keukenbranche die volledig CO2-neutraal keukens produceren in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Daarnaast werken we samen met Climate Neutral Group en boerenorganisatie ZLTO om de CO2-uitstoot te compenseren, zodat we op een verantwoorde manier kunnen produceren en we bewust omgaan met het klimaat en de natuur. We werken hierbij aan onze circulaire keuken die bijdraagt aan een toekomstbestendige samenleving.

Meer weten over dé keuken van de toekomst? Neem contact op met een van onze accountmanagers.

Contact 

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?