Kwaliteit met 10 jaar garantie

Bruynzeel Keukens staat al meer dan 115 jaar voor kwaliteit. We geven standaard 10 jaar garantie en  beschikken over alle keurmerken die u van uw keukenpartner verwacht. Onze keukens hebben enkele unieke eigenschappen die deze kwaliteit onderstrepen.

Ventilatieruimte bovenkasten

Met behulp van leidingruimte achter onder- en bovenkasten, vergemakkelijken we de montage van leidingwerk. Daarnaast zorgt de extra ruimte voor voldoende ventilatie wat vochtproblemen helpt te voorkomen.

5mm rugwand spoelkast

De rugwand van onze spoelkasten is gemaakt van extra stevig 5 mm HDF en zijn enkelzijdig gelakt. De rugwand wordt gemonteerd in een groef voor extra stabiliteit.

boorpatroon keukenkast

Ieder type Bruynzeel keukenkast heeft een eigen boorpatroon. Zo voorkomen we onnodige boorgaten. Dit zorgt niet alleen voor meer stevigheid, maar ziet er ook mooier uit.

ophangsysteem bovenkasten

Dankzij het unieke ophangsysteem met stalen ophangbeugel, zijn er slechts twee boorgaten per kast nodig. De voorgemonteerde ophangers in de kastzijden zijn gemakkelijk te positioneren wat zorgt voor optimaal montage-gemak.

legplankhouders met uitvalbeveiliging

De legplanken in onze kasten worden bevestigd met metalen plankdragers met uitvalbeveiliging. De boringen van de plankdragers zijn slechts 3 mm zodat deze nauwelijks zichtbaar zijn.

Bruynzeel keukenkasten zijn standaard voorzien van Blum scharnieren en laden. Blum lades gaan minstens 100.000 uittrekbewegingen mee zonder kwaliteitsverlies en Blum scharnieren zijn getest op minstens 200.000 uittrekbewegingen.

10 jaar garantie

Omdat wij 100% achter de kwaliteit van onze keukens staan, ontvangt u bij iedere Bruynzeel keuken standaard 10 jaar fabrieksgarantie en 10 jaar nalevergarantie. 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?