Homestudios

‘Maak van een nieuw huis een thuis bij Homestudios’.

Woonkamer BAM


Lees meer over het initiatief van Homestudios in het interview met Directeur Customer Excellence Ard Siekerman.

Interview Ard Siekerman

Van samples en tekeningen naar een ware beleving 

Het initiatief komt voort uit de wens van BAM om toekomstige bewoners van een door BAM gebouwde woning optimaal te bedienen en mee te denken in hun persoonlijke wensen. Voorheen kon men vooraf al wel keuzes maken met betrekking tot de inrichting van het huis, maar verliep dit veelal op basis van kleine samples en/of tekeningen. 

Bij Homestudios krijgen bewoners een beleving die is gericht op hun persoonlijke situatie en wensen. Dit doen zij op basis van wat zij zien, voelen, beleven, ruiken en proeven. Zo krijgen toekomstige bewoners al een complete woonervaring nog voordat zij in hun nieuwe woning zijn ingetrokken en zijn zij in staat hun woning gemakkelijk en persoonlijk in te richten. 

Via een digitale klantenreis en een fysiek experience center worden toekomstige bewoners geadviseerd en begeleid vanaf het moment van oriëntatie op een nieuwe woning tot en met het wonen. In iedere fase van dit proces is er een juiste expert die hen van advies kan voorzien. Dit is terug te zien in de vijf studio’s, die elk op hun eigen, unieke manier bijdragen aan oriëntatie, inspiratie en het maken van keuzes. 

Ergonomie


Voor iedere wens een expert

Om toekomstige bewoners zoveel mogelijk te ontzorgen, maakt BAM samen met vele partners  Homestudios tot een totaalbeleving. Advies inwinnen en inspiratie opdoen kan op elk denkbaar onderdeel van een woning. Zo kunnen toekomstige bewoners in het deel van Bruynzeel Keukens terecht om de collectie te bekijken, advies in te winnen en samen op zoek te gaan naar een keuken die werkt. 

De andere samenwerkingspartners zijn: ABB/Busch-Jaeger (huisautomatisering/schakelmateriaal), ATAG Benelux (keukenapparatuur), Berkvens (binnendeuren en kozijnen), Bosch Siemens Huishoudapparaten (keukenapparatuur), Douglas & Jones (tegels), De Haan Westerhoff (zonwering voor buiten), Duravit (sanitair), FAKRO (dakramen en platdakproducten), Hansgrohe (kranen en douches), Hattelli Projects (vloeren, inbouwkasten en raamdecoratie), Ideal Standard (sanitair), Knipping Kozijnen (dakkapellen), Maretti Lighting (binnen- en buitenverlichting), PPG/Sigma (verf), Rebellenclub (meubels, karpetten en woonaccessoires), Royal Douche (maatwerk profielloze douchedeuren en douchwanden), Samsung (consumentenelektronica), SieMatic (keukens) Upstairs (Traprenovatie), SieMatic (keukens), Upstairs (traprenovatie) 

Partners


Gemakkelijk te bereiken voor iedereen

Homestudios is gevestigd aan de Proostwetering 31 te Utrecht. Deze locatie ligt aan de westkant van Utrecht en is gemakkelijk te bereiken met de auto vanaf de A2. Met een bushalte op loopafstand en directe verbindingen naar onder meer Utrecht Centraal Station, is de locatie ook met het openbaar vervoer erg gemakkelijk te bereiken. Bezoek aan Homestudios is alleen op afspraak voor toekomstige bewoners van een door BAM gebouwde woning. 

Lees meer over Homestudios in het interview met Directeur Customer Excellence, Ard Siekerman. 

Interview Ard Siekerman

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?