Homestudios

Over Homestudios
Bij Homestudios krijgen bewoners een beleving die is gericht op hun persoonlijke situatie en wensen. Dit doen zij op basis van wat zij zien, voelen, beleven, ruiken en proeven. Zo krijgen toekomstige bewoners al een complete woonervaring nog voordat zij in hun nieuwe woning zijn ingetrokken en zijn zij in staat hun woning gemakkelijk en persoonlijk in te richten.  Via een digitale klantenreis en een fysiek experience center worden toekomstige bewoners geadviseerd en begeleid vanaf het moment van oriëntatie op een nieuwe woning tot en met het wonen. In iedere fase van dit proces is er een juiste expert die hen van advies kan voorzien. Dit is terug te zien in de vijf studio’s, die elk op hun eigen, unieke manier bijdragen aan oriëntatie, inspiratie en het maken van keuzes. 

Bruynzeel Keukens en BAM Homestudios

Bruynzeel Keukens
Om toekomstige bewoners zoveel mogelijk te ontzorgen, maakt BAM samen met diverse partners Homestudios tot een totaalbeleving. Advies inwinnen en inspiratie opdoen kan op elk denkbaar onderdeel van een woning. Bij Homestudios kunnen toekomstige bewoners de uitgebreide collectie van Bruynzeel Keukens bewonderen en zich laten inspireren door de vele mogelijkheden die er zijn. Bij het kiezen van een keuken is het belangrijk om niet alleen te kijken naar het design, maar ook naar de functionaliteit en de praktische aspecten. Onze ervaren adviseurs staan klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze. Ze kunnen persoonlijk advies geven en samen met de bewoners op zoek gaan naar een keuken die perfect aansluit bij hun wensen en behoeften. Bruynzeel Keukens biedt een breed scala aan keukenstijlen, van modern en minimalistisch tot klassiek en landelijk. De keukens zijn ontworpen met oog voor detail en bieden slimme oplossingen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen, zodat de keukens niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan en bijdragen aan een duurzamere leefomgeving.

Bruynzeel Keukens en BAM Homestudios

Waarom past Bruynzeel Keukens zo goed bij dit concept?
Ard Siekerman, Directeur Customer Excellence Homestudios: “Bruynzeel Keukens is dagelijks bezig met de keuken die werkt voor de klant. Een keuken moet er mooi uit zien, maar ook functioneel zijn. Bruynzeel Keukens heeft oog voor alles rondom functionaliteit. Ben je links- of rechtshandig? Hoe berg jij je boodschappen op? Welke handelingen verricht je tijdens het koken? Wat is jouw ideale werkhoogte? Dit alles kan de klant ervaren in de Homestudios. Homestudios is ervaringen opdoen. Voelt het zoals het thuis zou moeten voelen? We geven veel mogelijkheden en helpen met kiezen. Daarna vertalen we het in de bouw van de nieuwe woning! Dat lukt alleen met de allerbeste partners die net als wij voor een 9+-ervaring gaan. Bruynzeel Keukens past in dat opzicht uitstekend.”

Benieuwd wat Bruynzeel Keukens voor jouw project kan betekenen? Neem contact op met een van onze accountmanagers.

Contact

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?