Het Woonlab

One-stop shopping voor je huis

Het Woonlab werkt samen met volgjewoning.nl. Kopers en huurders vinden daar alle aanbiedingen, offertes en deadlines overzichtelijk bij elkaar in hun persoonlijk bouwdossier. Het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk maken, meedenken, kwaliteit leveren. Daar draait het om bij Het Woonlab.

Gradus van Leeuwen - Het Woonlab:

“Het heeft me altijd gestoord dat kopers bij 7 verschillende bedrijven moeten shoppen om alles voor het huis te kiezen en te kopen. Daarom ben ik Het Woonlab gestart.”

Alle inspiratie onder één dakBadkamers

In Het Woonlab laten kwaliteitsleveranciers hun collectie zien. De klant kan er niet kopen, maar wel kiezen. En dat gaat gemakkelijker, omdat je alles op één adres bij elkaar vindt. Vloeren, deuren, tegels, haarden, radiatoren, badkamers, elektra en natuurlijk keukens. Dat maakt het tastbaar. De klant kan alles keuzes naast elkaar leggen. Ze kunnen direct ervaren of kleuren, materialen en stijlen bij elkaar passen. Het Woonlab geeft jouw keuzes dan door aan de aannemer.

VloerenTegelshaardenhandgrepen

Gradus van Leeuwen - Het Woonlab:

“Bruynzeel Keukens en Het Woonlab staan voor hetzelfde: het de klant zo gemakkelijk mogelijk maken, meedenken en goede kwaliteit leveren. Zonder poespas.”

Shop in shop

De verschillende merken hebben hun eigen winkel in Het Woonlab. Zij bepalen het assortiment en houden zelf hun collectie up to date. Het Woonlab meldt waar veel vraag naar is en wat minder gekozen wordt. De leveranciers kunnen hun assortiment hier dan op aanpassen. Zo vindt de klant altijd de laatste trends in Het Woonlab.

MurenDeuren

Informeren en verbinden

Het Woonlab begeleidt je voor oplevering en na oplevering. Je krijgt deskundig advies en weet vooraf al wat iets kost. Je kunt ook met een financieel adviseur overleggen als je dat handig vindt. Zo verbindt Het Woonlab mensen met elkaar. Particuliere en zakelijke klanten. Woningcorporaties, installateurs, projectontwikkelaars, aannemers.  Nakomen wat je belooft staat hier centraal.

Gradus van Leeuwen: Het Woonlab:

“Mensen gevoel geven bij wat er te kiezen valt. Wat kan groter, wat kan kleiner. Informeren is zo belangrijk in het werk van Het Woonlab.”

Badkamers

Volgjewoning.nl

Om je nog beter te informeren werkt Het Woonlab samen met volgjewoning.nl. In je persoonlijke dossier in volgjewoning.nl staat al je belangrijke informatie overzichtelijk bij elkaar. Bijvoorbeeld aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen. Thuis, maar ook in Het Woonlab kun je hierop inloggen. Je krijgt automatisch een bericht als er weer een deadline aankomt. Ook de begeleider van het project kan zo goed zicht houden op de voortgang. De ideale manier om steeds het overzicht te houden en op tijd de juiste keuzes te maken!

Volgjewoning
Volgjewoning.nl

Samenwerking Bruynzeel Keukens

Het Woonlab is blij met de samenwerking met Bruynzeel keukens. De samenwerking zorgt  er voor dat de kopers ontzorgd worden. De klant heeft één punt waar hij zijn keuzes kan maken.  Dit geeft een stukje extra vertrouwen aan de klant. Het Woonlab en Bruynzeel Keukens hebben hetzelfde doel: het de klant zo gemakkelijk mogelijk maken, kwaliteit leveren en meedenken. En dat met een nuchtere insteek. 

Gradus van Leeuwen - Het Woonlab

“De samenwerking met Bruynzeel is al jaren goed. Dat komt vooral door de mensen waarmee we samenwerken. Het personeel is vakkundig, sociaal en empathisch. Geen gesjeesde verkopers, maar een nuchtere mentaliteit.  Afspraak is afspraak. Dat is waar wij ook voor staan.”

 

 

Aerdenhout

 

 

 

 

 

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?