De Warehouse

Framing your future

Benno van Dam - Era Contour:

We spelen in op de vraag uit de markt. Het maken van keuzes voor een nieuwbouwwoning moet een feestje worden!

Directie ERA
Jeroen Heijdra (Directeur ERA Contour), Bianca Seekles (Directeur / Voorzitter), Julian Stoppelenburg (Commercieel Manager Bruynzeel Keukens)

Leefruimte creëren

Era Contour is een ontwikkelende aannemer en onderdeel van TBI Holdings. Het bedrijf creëert ruimte, ontwikkelt buurten en wijken waar mensen gelukkig en veilig kunnen wonen. Era Contour doet dit in samenwerking met klanten en in co-creatie met partners. Bruynzeel Keukens is er daar een van. Samen hebben wij de ambitie om alle keuzemogelijkheden voor kopers van een nieuwbouwwoning onder te brengen op één centrale, inspirerende plek: De Warehouse.

Benno van Dam - Era Contour:

Era Contour en Bruyzneel Keukens passen goed bij elkaar omdat het twee bedrijven zijn die het echt goed willen doen voor de klant. Het zijn ook twee bedrijven die bereid zijn anders te denken en andere keuzes durven te maken. We hebben hierdoor samen met Bruynzeel Keukens in een korte tijd echt iets heel tofs neer kunnen zetten. 

Alles onder één dakKeuken

De Warehouse is letterlijk een pakhuis vol wooninspiratie en materiaalkeuzes. Een bezoek aan dit industriële pakhuis in de rauwe omgeving van de Rotterdamse Schiehaven is een bijzondere ervaring. Je vindt er alles voor je nieuwe woning onder één dak: keukens, badkamers, tegels, binnendeuren, elektra en veel meer. Er valt zoveel te kiezen dat elke klant hier kan slagen.

Benno van Dam - Era Contour: 

Het voordeel voor de klant is dat zij in een inspirerende omgeving alle keuzes kunnen maken. Ook de Bruynzeel Keukens invulling sluit echt heel mooi aan bij het hele concept. Het voordeel voor de klant is dat men alles onder-1-dak kan vinden en dat er toch voldoende keuze is. Zeker omdat er vooraf goed is nagedacht over de getoonde keukenopstellingen en de afwerking van de keukens. 

Badkamer

 

 

 

 

 

Inspirerend. En nét even anders.Hal

De Warehouse is smaakvol ingericht en straalt een stoere en tegelijk warme sfeer uit. Je ontdekt er onverwachte kleurcombinaties en een gedurfde mix van strak modern met vintage. Wat je stijl ook is, je doet hier gegarandeerd ideeën en krijgt steeds meer zin om je nieuwe huis in te richten.

Entree

Kiezen wordt een feestje

Het ultieme doel van de Warehouse is om het soms best moeilijke keuzeproces voor jou gemakkelijk en zorgeloos te maken. Onze gespecialiseerde adviseurs denken met je mee. Met hen bespreek je wat je wensen en ideeën zijn. En de (on)mogelijkheden en de aandachtspunten waarop je moet letten bij je keuzes. Met hun hulp wordt kiezen een feestje.

Benno van Dam - Era Contour:

We zijn samen met Bruynzeel keukens goed op weg om het keuzeproces van kopers tot een echt feestje te maken!

Keuken

De keuken die werkt. Voor jou.

Samen met de experts van Bruynzeel Keukens creëer je een keuken op maat. Een keuken die past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. Mooi, functioneel en betaalbaar. Je weet meteen waar je aan toe bent, want wij zijn eerlijk over de prijs. Wij houden niet van onderhandelen. Dat is wel zo ontspannen kiezen. En aanbetalen is niet nodig. Al sinds 1937 maken wij slimme ontwerpen voor keukens van duurzame kwaliteit. Echt Nederlands fabrikaat waarvan je lang kunt genieten. Met de zekerheid van 10 jaar volledige fabrieksgarantie. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Wij begeleiden je tot jouw keuken helemaal werkt. Voor jou.

Styling

Saskia Seeters  - Wooncoach Era Contour:

Ik ervaar hele leuke en positieve reacties. Mensen vinden het er vooral heel leuk en hip uitzien. Vorige week had ik een koper die in zijn leven al vier nieuwbouwwoningen had gekocht en dit nog nooit had meegemaakt. Dat is leuk om te horen. Klanten vinden de Warehouse een hele toffe plek en geven aan dat ze door Bruynzeel Keukens snel en professioneel geholpen worden. 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?