Direct de juiste prijs

Zonder onderhandelen

Bij ons krijgt de koper direct de juiste prijs. Geen kleine lettertjes of verrassingen. Stap voor stap stelt de koper zijn of haar keuken samen. Ieder onderdeel heeft een eigen vaste prijs: van deur tot kast tot apparatuur. Dit alles met als doel de koper zo ontspannen mogelijk en op een transparante manier te helpen bij de aankoop van een nieuwe keuken. Zonder onderhandelen, weet de koper direct waar hij aan toe is.

koopwoning keuken kopen zonder onderhandelen

 

opbouw prijzen koopwoning keukens

 

Overzichtelijke prijsopbouw

Bij elke keukenopstelling op onze website en in onze winkels is te zien wat de prijs van de getoonde keuken is en hoe deze prijs tot stand komt. Zo laten we zien wat de prijs is van de keukenkasten, van het keukenblad, van de apparatuur in de keuken en van de keukenaccessoires. Dit natuurlijk met de bijhorende uitleg over het gebruik van merken en materialen. Zo zal een aanrechtblad van composiet duurder uitvallen dan een kunststof aanrechtblad. En is de prijs van de apparatuur van een keuken met luxe stoomoven wellicht hoger dan de keuken waar een combimagnetron in zit. 

We houden bij iedere keuken altijd deze prijsopbouw aan. Ook wanneer de koper met een van onze aankoopadviseurs aan tafel zit, kunnen we de kosten van elk onderdeel van de keuken tonen. Daarnaast tonen we ook altijd de montagekosten. Zo weet de koper precies waar welk bedrag aan uit wordt gegeven en kunnen ze tijdens het gesprek gerichte keuzes maken en eventueel schuiven met het budget.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?