Marketingondersteuning

Met onze marketingondersteuning, maken we het voor u en uw huurder zo gemakkelijk mogelijk. Zo maken wij per project een keuzeleaflet of keuzebrochure op, geheel op maat voor uw project. Hierin vermelden we de kleuren die u beschikbaar heeft gesteld. Middels het formulier kan de huurder snel een eenvoudig een keuze maken voor de gewenste front, blad en greep kleur.

Ons projectassortiment bestaat uit een 15 tal keukenfronten die gecombineerd kunnen worden met het projectaanbod werkbladen, keukenapparatuur, grepen en accessoires. Zo kunnen we samen een keuken samenstellen die functioneel is én past bij het project. Vind hieronder meer informatie over onze diverse keukenfronten en kleurmogelijkheden.

Keukenfronten

Keukenfronten

De keukenfronten bepalen de uitstraling van de keuken en daarom is de keuze voor de fronten een belangrijk onderdeel bij het samenstellen van de projectkeuken. Ons projectassortiment bestaat uit een 15 tal keukenfronten beschikbaar in verschillende kleuren.

Keukenbladen

Keukenbladen

Het aanrechtblad is het meest essentiële deel van de werkruimte in de keuken. Vandaar dat Bruynzeel Keukens een grote keuze van keukenbladen én spoelbakken heeft.

Keukenapparatuur

Keukenapparatuur

Keukenapparatuur

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?