Bruynzeel Keukens en Bot Bouw

Een bijzonder project met maar liefst 500 studentenwoningen. Niels Appelman en Johan Kuin, uitvoerder en projectleider bij Bot Bouw, vertellen hoe zij de samenwerking met Bruynzeel Keukens hebben ervaren. 

Niels Appelman: ‘Dit project is uitgevoerd in een bijzonder hoog tempo. Het voortraject zat goed in elkaar, waardoor de uitvoering soepel verliep. Bruynzeel Keukens moest maar liefst 50 keukens per week leveren én monteren. Door de betrokkenheid bij het bouwproces, een goede voorbereiding en uiteindelijk strakke uitvoering is dit allemaal soepel verlopen. 

Johan Kuin: ‘De verwachting die we hebben van Bruynzeel Keukens als leverancier van projectkeukens is simpel: wij houden onszelf aan onze afspraken en we verwachten van Bruynzeel Keukens hetzelfde terug. Dit uitgangspunt brengt onze samenwerkingen al sinds 2015 tot een succes.’

Zowel Bot Bouw als Bruynzeel Keukens zijn trots op dit omvangrijke project. We wensen de studenten erg veel plezier toe in deze mooie woningen. 
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?