Compenseren CO2-uitstoot

Om bij te dragen aan de oplossingen voor het klimaatprobleem, reduceren we als DKG, moederbedrijf van Bruynzeel Keukens, onze CO2-uitstoot en compenseren we onze onvermijdelijke CO2-uitstoot in klimaatvriendelijke projecten. Een van deze initiatieven is Trees for All.

Bij het compenseren van onze CO2-uitstoot hebben we gekeken welke initiatieven passen bij ons als bedrijf, maar ook initiatieven waarbij de omgeving (people, planet, profit) baat heeft van de compensatie en waar we ons voor meerdere jaren aan kunnen verbinden. We zijn een houtbewerkingsbedrijf en hebben de CO2-uitstoot uit onze biomassaketel via Trees for All gecompenseerd. Bomen voor bomen! Deze CO2-compensatie vindt plaats in het door Trees for all gecertificeerde project in Mexico. In 2023 hebben we hierdoor 835 ton kunnen compenseren. Zo kunnen bedreigde hellingbossen worden hersteld en wordt voor schaduw gezorgd in de koffiegaarden: een belangrijke inkomstenbron voor lokale boeren. Op naar een groenere duurzame wereld!

Certificaat DKG Holding BV 240191.pdf

Meer te weten komen over onze MVO initiatieven?

Meer lezen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?