Bruynzeel keukens voor Tuin van Noord

Oud gevangeniscomplex getransformeerd naar aantrekkelijk leefgebied
De ‘Noordsingel’ is een uniek complex in de stad Rotterdam en in de geschiedenis van het gevangeniswezen in Nederland. Het vrijkomen van het terrein, verrassend ruim in afmetingen en openheid, de markante bebouwing en intrigerende geschiedenis betekenden een unieke kans om een nieuw stuk stad met een sterk en eigen karakter toe te voegen aan het dicht bebouwde Oude Noorden. In opdracht van HD is een aantrekkelijk leefgebied gecreëerd waar gewoond en gewerkt kan worden.

De renovatie van het oude gevangeniscomplex heeft plaatsgemaakt voor o.a. kantoren, een appartementencomplex en studentenhuisvesting. Zo zijn in de voormalige vrouwenvleugel, Huis van Bewaring en de kapel unieke woningen gerealiseerd die, door het open groene karakter, mensen met elkaar verbindt.

Tuin van Noord

Over de keukens
In dit bijzondere project heeft Bruynzeel Keukens diverse keukens geleverd waarbij er door de nieuwe bewoners is gekozen voor zeer uiteenlopende opstellingen en kleuren. Het ontwerp van de keukens is in nauwe samenwerking met Jordy Keij van BIK Bouw en onze accountmanager Jill Damwijk gerealiseerd. Met als doel het gebruiksgemak en keukenplezier voor alle bewoners zo optimaal mogelijk te maken.

Keuken Tuin van Noord

Samenwerking
“De samenwerking met de accountmanagers, maar ook de projectleider, ervaren wij als zeer prettig. In het traject van de keukens wordt alles uit handen genomen van levering tot montage, waardoor wij er geen omkijken meer naar hebben.  We werken echt samen en hebben als gezamenlijk doel een mooi project op te leveren met blije bewoners. Eventuele onduidelijkheden worden snel opgelost”, aldus Jordy Keij van BIK Bouw.

Bekijk hieronder een kijkje achter de schermen van dit project, gemaakt door onze accountmanager Jill.

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze accountmanagers.

Contact

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?