Bruynzeel keukens in smartwoningen Timpaan

Timpaan en Bruynzeel Keukens kennen een langdurige samenwerking. Voor het smartwoningconcept, het betaalbare woningconcept van Timpaan is ook gekozen voor Bruynzeel Keukens. De smartwoningen worden op meerdere locaties in Nederland geplaatst  en de bewoners van deze woningen zijn welkom in een winkel van Bruynzeel Keukens in de buurt van het project. De bewoners kunnen in de winkel de keuken naar hun eigen smaak en wensen aanpassen.

Over het concept
De Smartwoning is het betaalbare woningconcept van Timpaan. Het is de opvolger van de Timpaan Verandawoning. Van de Verandawoning zijn er in totaal ruim 500 door geheel Nederland gebouwd. En met succes! De Smartwoning is een beproefd concept, ideaal voor de groeiende groep een- en tweepersoonshuishoudens. Met de Smartwoning onderstreept Timpaan haar doelstelling van betaalbaar wonen voor iedereen. De Smartwoning brengt het kopen of huren van een ruime grondgebonden woning voor velen binnen handbereik. De woningen zijn ontwikkeld door Timpaan en gerealiseerd door Vastbouw.

Ook voor andere projecten kiest Timpaan voor Bruynzeel Keukens. Zo is onlangs een houtbouwproject in Nieuw-Vennep ontwikkeld en verkocht. In deze swingende wijk worden 42 betaalbare tweekamerappartementen gerealiseerd. De nieuwe bewoners zijn in de winkel van Bruynzeel in Cruquius geïnformeerd over alle mogelijkheden en binnenkort worden hier de eerste duurzame Bruynzeel keukens geplaatst.

Bruynzeel Keukens en Timpaan

Benieuwd wat Bruynzeel Keukens voor jouw project kan betekenen? Neem contact op met een van onze accountmanagers.

Contact
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?