Bruynzeel Keukens JazzBoz 2023: een festival voor iedereen

Van 2 t/m 4 juni vindt alweer de 47ste editie plaats van JazzBoz – het jaarlijkse jazzevenement van Bergen op Zoom. Het festival is niet alleen favoriet bij veel Bergenaren, maar inmiddels ook bij muziekliefhebbers uit de rest van Nederland en België.

Bruynzeel Keukens en Bergen op Zoom: een warme band
Het is het 2de jaar dat Bruynzeel Keukens zicht verbindt aan het Bergse jazzevenement en hiermee onderstreept het bedrijf haar warme band met, én het belang voor de regio. Bruynzeel Keukens is de grootste keukenproducent van de Benelux; het hoofdkantoor en de keukenfabriek zijn sinds 1963 gevestigd in Bergen op Zoom. Met ruim 500 medewerkers in Bergen op Zoom is het één van de grootste werkgevers van de Brabantse Wal.

JazzBoz

Muziek op JazzBoZ
Elk jaar ziet JazzBoZ er weer een mooie uitdaging in om een aantrekkelijke mix van muziek te programmeren op het festival. En dat is ook dit jaar weer goed gelukt! Zo reist de Zweedse sopraan saxofonist en zangeres Nanna Carling af naar Bergen op Zoom, waar zij op vrijdag, zaterdag en zondag op verschillende plekken swingende jazz laat horen. Op zaterdagavond zal Michelle Davids and the True Tones op de Grote Markt een spetterend optreden verzorgen. Je kunt ze ook wel kennen van uitzendingen van de Olympische Spelen van 2022. Wereldwijd spelen ze momenteel uitverkochte shows.
Voor de liefhebber van rustige jazzmuziek, ook wel VSOP, speelt Ronald Snijders zaterdag op het festival. Deze fluitist met Surinaamse roots won in 2022 de Boy Edgarprijs.

Ook het benoemen waard is de Cubop City Big Band. Deze bigband onder leiding van Lucas van Merwijk speelt zondag op de Grote Markt salsa en latin jazz. Al dertig jaar zijn zij een grote naam in Europa. Op zondag vult Steffen Morrison het podium van de Grote Markt. Deze soulzanger pur sang heeft weinig introductie meer nodig. Hij sluit Bruynzeel Keukens JazzBoZ op een pakkende manier af. 


Meer informatie over Bruynzeel Keukens JazzBoz

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?