Bruynzeel Keukens en Weboma

Bruynzeel Keukens en Weboma
Bruynzeel Keukens en Weboma werken al geruime tijd samen. Beide bedrijven delen niet alleen het kenmerk van oorsprong als familiebedrijf, maar ook een rijke geschiedenis die teruggaat tot vele jaren geleden. Een andere belangrijke overeenkomst tussen Bruynzeel Keukens en Weboma is hun maatschappelijke betrokkenheid. Beide bedrijven zijn toegewijd aan het maken van duurzame keuzes en het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Deze inzet strekt zich uit tot de productieprocessen, materialen en innovaties om zo milieuvriendelijk mogelijk te opereren.

Over het project
In Ter Heijde is het luxe appartementengebouw De Admiraal gerealiseerd. Gelegen aan het Prins Willem III plein, onderaan de duinen en direct naast de opgang naar zee. Hoe mooi kan je wonen, op slechts 100 meter van het prachtige strand! De kopers beleven het permanente vakantiegevoel. Vijf sterren woningen met als kenmerken chique en comfortabel. Is dat niet machtig mooi wonen? Alle appartementen hebben hun eigen parkeerplek in de privé stallingsgarage. Bij bijna alle appartementen hebben de bewoners gekozen voor een Bruynzeel keuken die helemaal aansluit bij het vakantiegevoel. Met natuurlijke tinten waardoor de keuken een oase van rust en ontspanning wordt en koken een plezierige ervaring wordt in deze prachtige omgeving.

Bruynzeel keukens
In samenspraak met de aannemer is er gekeken om een functionele basis keuken te plaatsen zodat er bij oplevering van de woning al een keuken inzit. Dit biedt de toekomstige bewoners het gemak van een direct bruikbare keuken. Uiteraard is er de mogelijkheid geweest om de keuken naar eigen smaak aan te passen. Voor dit project is gekozen voor een kopersavond waarbij toekomstige bewoners zich vooraf al goed konden laten informeren en inspireren door de verschillende keukenstijlen en mogelijkheden. Hierdoor hebben de kopers hun keuken helemaal kunnen afstemmen op hun persoonlijke smaak.

Bruynzeel Keukens en Weboma

Benieuwd wat Bruynzeel Keukens voor uw project kan betekenen? Neem contact op met een van onze accountmanagers

Contact
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?