BouwBeurs 2023

Samen bouwen aan morgen. Dat was het thema van editie 2023 van de BouwBeurs. Van 6 t/m 10 februari 2023 vond in de Jaarbeurs in Utrecht dé beurs plaats waarbij wij als Bruynzeel Keukens aanwezig waren in hal 7 stand A008. Onderwerpen als toekomstbestendig ondernemen, moderne technieken, digitale toepassingen en circulaire transformaties in de bouw staan centraal. Tijdens deze beurs stonden we uitgebreid stil bij de toepassingen die doorgevoerd worden om op de thematiek en de veranderende behoeftes in de maatschappij in te spelen zoals de komst van het Bestelportaal en het circulaire keukenproces.

Bruynzeel Keukens BouwBeurs stand

Visie op circulariteit
Duurzaam ondernemen is een steeds belangrijker thema geworden binnen de projectmarkt. Keukens maken deel uit van woningen die sterk worden beïnvloed door frequente vervangingen, renovaties en een korte levensduur hebben. Het is een bouwcomponent met een hoge klimaatimpact en materiaalstroom. Meer onderzoek toont aan dat keukens hulpbronnenintensief zijn omdat ze veel veranderingen ondergaan. Voortijdige aanpassingen en vervangingen van de keuken leiden tot meer materiaalstromen en impact op het milieu. In Europa wordt jaarlijks ongeveer 10 miljoen ton meubilair (inclusief keukens) weggegooid, waarvan 80% tot 90% wordt verbrand of naar stortplaatsen gaat. Het toepassen van circulaire economie in keukens zou daarom bijdragen aan de duurzaamheid van de sector.

Circo! Circulaire Bruynzeel keuken Bouw Beurs
Middels de ‘zero waste’ milieustraat werd getoond hoe het keukenvraagstuk opgelost wordt voor ieder project met oog voor het klimaat en milieu. Vandaar dat de circulaire Bruynzeel keuken ook centraal zal staan in het verhaal. Het is dé volledig biobased keuken waarmee Bruynzeel Keukens als marktleider in de branche het goede voorbeeld geeft én binnen nu en 5 jaar het verschil maakt. Van oude keuken naar een nieuwe circulaire Bruynzeel keuken zonder toevoegingen van kunstmatige stoffen of virgin materiaal, dat is onze visie en duurzame gedachte achter het proces.

Bruynzeel Keukens Circo! BouwBeurs

Doe mee!
Ook koploper worden in de transitie naar een circulaire economie? Vraag uw contactpersoon bij Bruynzeel Keukens naar de mogelijkheden en voorwaarden. 

Accountmanagers

Digitalisering
Naast het circulaire keukenproces werd er ook uitgebreid uitleg gegeven over de eigen ontwikkelde digitale toepassing, namelijk het Bestelportaal. In een wereld waarin we ons steeds meer begeven op digitaal terrein, was het een logische stap om het bestelproces van projectkeukens te herzien. Middels de digitale toepassing is het plaatsen van een bestelling voor klanten een stuk eenvoudiger geworden. Een bestelling wordt, na controle van onze experts, meteen doorgezet naar de keukenfabriek, waardoor fouten worden voorkomen en verspilling wordt tegengegaan. Dit maakt het bestelproces in de bouw sneller, makkelijker én milieuvriendelijker.

BestelportaalWilt u weten wat het Bestelportaal voor u kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Zij vertellen u graag meer over de werkwijze en de voordelen van het Bruynzeel Keukens Bestelportaal en de verschillende modules.

Neem contact op

Vitale keuken
Naast de koopwoningen keuken en de nieuwe toepassingen van de bijkeuken, stonden we ook uitgebreid stil bij de vitale keuken. Deze keuken is speciaal ingericht om zelf zo lang mogelijk te kunnen genieten van de keuken. Door te anticiperen op de meest gemelde belemmeringen om zelf te koken is deze keuken ontstaan. Zo is de keuken voorzien van een koelkast en vaatwasser op hoogte voor overzicht en gemakkelijke bereikbaarheid en een werkblad aanzitbar voor wanneer de gebruiker moeite heeft met (langdurig) staan. 

Vitale Bruynzeel keuken BouwBeurs

Om het thema vitaliteit door te trekken was er een smoothiefiets aanwezig op de stand. Het is een hoogwaardige hometrainer waarop een blender is aangesloten. Deze blender werkt niet op stroom, maar werkt alleen door op de hometrainer te fietsen. Door te bewegen maak je dus je eigen smoothie. 

Smoothiefiets BouwBeurs

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?