200 Bruynzeel keukens voor performance factory Enschede

Maart 2024

Trots om deel uit te maken van het toonaangevende project Performance Factory in Enschede. Hier zijn in opdracht van Domijn en in samenwerking met Goossen Te Pas Bouw door De Groot Vroomshop ruim 200 duurzame woningen in het centrum van Enschede gebouwd. Alle 200 woningen zijn uitgerust met een duurzame Bruynzeel keuken; Het materiaal dat gebruikt wordt in de Atlas keuken bestaat gemiddeld uit zo’n 65-70% gerecycled materiaal.

Keuken voor Performance FactoryKeuken voor Performance Factory

Over het project
De bouw van het woongebouw op de Performance Factory in Enschede is bijna afgerond. Een plek waar young professionals en starters op de arbeidsmarkt straks wonen, werken en elkaar ontmoeten. In de fabriek, op nog geen 6 kilometer hemelsbreed van de bouwplaats, produceren zij 200 massief houten, kant-en-klare appartementen. Het is het grootste houten gebouw van Nederland.

Samenwerking staat centraal in ons succes. Door de krachten te bundelen met Domijn, Goossen Te Pas Bouw en andere partners, bewijzen we dat een gedeelde visie en samenwerking het succes is voor het realiseren van onze duurzame ambitieuze doelen. 

Ook op zoek naar een duurzame keukenpartner, neem contact op met een van onze accountmanagers.

Contact
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?