Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00
Plan een afspraak Plan je route

Bruynzeel Keukens Son (Meubelplein Ekkersrijt)

Welkom bij Bruynzeel Keukens Ekkersrijt

Na een grote verbouwing is onze vernieuwde keukenwinkel geopend. In onze winkel vind je de nieuwste keukenopstellingen, kleuren en materialen. Daarnaast kun je in de 3D ontwerpstudio jouw ontwerp levensgroot terugzien. Plan vrijblijvend een afspraak of laat je eerst online inspireren.  

Bereikbaarheid

Kom eens langs voor een vrijblijvend keukenadvies. Je vindt Meubelplein Ekkersrijt direct langs de snelweg en parkeren voor de deur is gratis. De openingstijden van onze winkel vind je onderaan deze pagina. Zin om nu al aan de slag te gaan met jouw nieuwe keuken? Maak dan alvast een moodboard aan. Je kan deze gemakkelijk meesturen met je afspraak bij ons in de winkel.

Afspraak maken

Jochem van den Heuvel en team Son

Wooninspiratie en keukeninspiratie op Meubelplein Ekkersrijt

Je vindt Bruynzeel Keukens Son op Meubelplein Ekkersrijt: een van de drukstbezochte meubelboulevards van Nederland. Ideaal dus om je bezoek aan Bruynzeel Keukens te combineren met andere woonwinkels. Al bieden we in onze winkel naast keukeninspiratie ook wooninspiratie. Je kunt namelijk gemakkelijk kleuren en materialen met elkaar vergelijken. Kijk bijvoorbeeld of de kleur van jouw nieuwe keuken past bij jouw vloer. Met behulp van de juiste styling laten we zien hoe onze keukens er in een huiselijke omgeving uitzien. Wil je een idee krijgen van jouw nieuwe keuken? We nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw wensen. Iets minder tijd beschikbaar? Dan maken we in slechts 20 minuten een eerste visualisatie in 3D in de ontwerpstudio. 

Keukenadvies op maat

Voor ons als echte Brabanders staat gezelligheid hoog in het vaandel. We vinden het dan ook belangrijk om je hartelijk te ontvangen in onze keukenwinkel en jij jezelf echt op je gemak voelt bij ons in de winkel. Dat betekent dan ook dat jij beslist op welke wijze je keukeninspiratie opdoet. Of je nu eerst zelf een rondje langs alle keukenopstellingen wilt lopen of je meteen wilt laten adviseren door een van onze enthousiaste en ervaren aankoopadviseurs. Weet dat we vanaf je eerste oriëntatie tot aan de aanschaf van jouw nieuwe keuken voor je klaar staan. En ook daarna begeleidt Bruynzeel Keukens je door het gehele keukenproces. 

Bruynzeel Keukens’ prijsbeleid

Een ontwerpafspraak is altijd vrijblijvend. Na het adviesgesprek krijg je van ons een gratis 3D-keukenontwerp en transparante offerte mee naar huis. Zo kun je goed nadenken over je keuzes en uiteindelijke beslissing. Kies je er voor om een keuken aan te schaffen via Bruynzeel Keukens? Dan is aanbetalen niet nodig. Je leest hier meer over ons prijsbeleid.  

Keukens van Nederlands fabricaat

Wist je dat onze keukens ook in Brabant gemaakt worden? In Bergen op Zoom staat onze keukenfabriek, waar we het keukenontwerp dat we samen maken in Son omtoveren tot een complete keuken. En we produceren daarbij volledig Co2 neutraal: wel zo goed voor het milieu. Naast het feit dat we goed zicht hebben op het productieproces, biedt het hebben van een eigen keukenfabriek ook vele mogelijkheden. Zo kunnen we in onze eigen lakkerij keukens lakken in veel verschillende kleuren. 

next125 bij Bruynzeel Keukens

Ook voor een next125 keuken ben je bij Bruynzeel Keukens aan het juiste adres. In onze compleet vernieuwde winkel bieden we nu ook inspiratie met een speciale collectie van next125. Daarnaast is het mogelijk om een ontwerp op maat te laten maken met de keukendeuren en materialen afkomstig uit deze kwalitatieve design keuken van Duits fabricaat. Meer weten over dit merk? Lees dan verder of bezoek onze winkel. We vertellen je graag meer.

Maak vrijblijvend een ontwerpafspraak

Graag nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw vragen en wensen. We raden het dan ook aan om vooraf een afspraak in te plannen, dan weten we zeker dat we alle tijd hebben om jouw keukenwensen samen door te nemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom zonder afspraak. Elke eerste zondag van de maand is het koopzondag. Op doordeweekse dagen geniet je van iets meer rust in de winkel. In het weekend is het altijd gezellig bedrijvig. 

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.