preload

Bruynzeel Keukens Gouda

Welkom bij Bruynzeel Keukens

Je bent van harte welkom in onze winkel voor een ontwerpafspraak, vrijblijvende offerte of een rondje inspiratie. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en expertadvies op maat. Nu al inspiratie opdoen? Bekijk dan onze inspiratiepagina eens. 

Kom langs of maak een afspraak

Om je winkelbezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen, vragen we je om de Covid-19 maatregelen na te leven. Onze winkels zijn erg ruim en we werken onder meer met mondkapjes en spatschermen. Omdat we een maximaal aantal bezoekers per vierkante meter aanhouden, kan het zo zijn dat je misschien even moet wachten. We willen je alvast bedanken voor je begrip in deze situatie en maken uitgebreid tijd om te luisteren naar jouw wensen en je te helpen in de zoektocht naar een keuken die helemaal past bij jou. 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

 

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Gouda

Welkom bij Bruynzeel Keukens Gouda. Sinds 2013 zijn we gevestigd aan het Elburgplein op Woonboulevard GoStores in Gouda. Je vindt ons naast de Gamma. Er is een gratis parkeergelegenheid voor de deur, waardoor je ruim de tijd kan nemen om je te laten inspireren door ons ruime aanbod aan keukenopstellingen. 

Gastvrijheid en keukenadvies op maat

Wat je van ons kunt verwachten is simpel: een hartelijk welkom, deskundig advies en een keukenontwerp op maat. Dat alles onder het genot van een goed kopje koffie of thee en een zelfgebakken lekkernij. Want ook wij staan zelf erg graag in de keuken. Ons kleine en enthousiaste team van aankoopadviseurs bestaat uit zowel jonge als iets oudere adviseurs en heeft samen jarenlange ervaring in de keukenbranche. 

Functionele keukens

In onze winkel vind je maar liefst 28 inspirerende keukenopstelling, waaronder de populaire Atlas keuken en Pallas keuken. Maar natuurlijk gaat ons keukenaanbod nog veel verder dan alleen de keukens die je in de winkel ziet. We kunnen jouw keuken namelijk helemaal op maat ontwerpen. Daarbij is het mogelijk om materialen en kleuren met elkaar te combineren. Zo krijg je echt jouw unieke keuken. 

Naast mooi zijn, moet een keuken ook een fijne plek zijn om in te werken. Daarom is het belangrijk om jouw leefsituatie goed in kaart te brengen: doe je bijvoorbeeld 1x per week boodschappen voor de hele week? Of elke dag voor dezelfde avond? Dit maakt veel verschil in de opbergruimte die je nodig hebt in de keuken. Wie kookt het meeste? En is deze persoon links- of rechtshandig? We vinden het een uitdaging om in elk soort ruimte een mooie en functionele Bruynzeel keuken te realiseren. Helemaal afgestemd op jouw wensen en perfect werkend voor jouw leefsituatie. We vertellen je graag meer over de functionele keuken.

Openingstijden Bruynzeel Keukens Gouda

Onze actuele openingstijden vind je onderaan deze pagina. Je bent van harte welkom om eens bij ons langs te komen in de winkel. Onder het genot van een kopje koffie nemen we je graag mee door ons uitgebreide aanbod aan keukenkasten, aanrechtbladen, keukenaccessoires en apparatuur. Loop gerust eens binnen of maak meteen een afspraak

Clint van der Bol en team Gouda

Openingstijden deze week

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

Bevrijdingsdag 12:00 - 17:00
Hemelsvaartdag 12:00 - 17:00
Tweede Pinksterdag 12:00 - 17:00
Tweede Kerstdag 12:00 - 17:00

Op de kaart

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.