preload

Bruynzeel Keukens Gouda

Onze winkels zijn, met extra getroffen maatregelen, open op afspraak. We houden de ontwikkelingen rondom het COVID virus scherp in de gaten. Meer weten over het COVID-19 virus, de maatregelen binnen Bruynzeel Keukens en de adviezen van het RIVM? Kijk dan op: www.bruynzeelkeukens.nl/covid-19 

Online advies

Wist je dat we je ook graag verder helpen met professioneel advies wanneer je thuis zit? Zeker in de huidige situatie is het fijn dat je niet perse de deur uit hoeft om keukeninspiratie op te doen. Maak een digitale afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs voor een kennismaking en eerste advies op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees snel verder! 

Bereikbaarheid Bruynzeel Keukens Gouda

Welkom bij Bruynzeel Keukens Gouda. Sinds 2013 zijn we gevestigd aan het Elburgplein op Woonboulevard GoStores in Gouda. Je vindt ons naast de Gamma. Er is een gratis parkeergelegenheid voor de deur, waardoor je ruim de tijd kan nemen om je te laten inspireren door ons ruime aanbod aan keukenopstellingen. 

Gastvrijheid en keukenadvies op maat

Wat je van ons kunt verwachten is simpel: een hartelijk welkom, deskundig advies en een keukenontwerp op maat. Dat alles onder het genot van een goed kopje koffie of thee en een zelfgebakken lekkernij. Want ook wij staan zelf erg graag in de keuken. Ons kleine en enthousiaste team van aankoopadviseurs bestaat uit zowel jonge als iets oudere adviseurs en heeft samen jarenlange ervaring in de keukenbranche. 

Functionele keukens

In onze winkel vind je maar liefst 28 inspirerende keukenopstelling, waaronder de populaire Atlas keuken en Pallas keuken. Maar natuurlijk gaat ons keukenaanbod nog veel verder dan alleen de keukens die je in de winkel ziet. We kunnen jouw keuken namelijk helemaal op maat ontwerpen. Daarbij is het mogelijk om materialen en kleuren met elkaar te combineren. Zo krijg je echt jouw unieke keuken. 

Naast mooi zijn, moet een keuken ook een fijne plek zijn om in te werken. Daarom is het belangrijk om jouw leefsituatie goed in kaart te brengen: doe je bijvoorbeeld 1x per week boodschappen voor de hele week? Of elke dag voor dezelfde avond? Dit maakt veel verschil in de opbergruimte die je nodig hebt in de keuken. Wie kookt het meeste? En is deze persoon links- of rechtshandig? We vinden het een uitdaging om in elk soort ruimte een mooie en functionele Bruynzeel keuken te realiseren. Helemaal afgestemd op jouw wensen en perfect werkend voor jouw leefsituatie. We vertellen je graag meer over de functionele keuken.

Openingstijden Bruynzeel Keukens Gouda

Onze actuele openingstijden vind je onderaan deze pagina. Je bent van harte welkom om eens bij ons langs te komen in de winkel. Onder het genot van een kopje koffie nemen we je graag mee door ons uitgebreide aanbod aan keukenkasten, aanrechtbladen, keukenaccessoires en apparatuur. Loop gerust eens binnen of maak meteen een afspraak

Clint van der Bol en team Gouda

Openingstijden deze week

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Afwijkende openingstijden

Koopzondag 6 september 2020 12:00 - 17:00
Koopzondag 4 oktober 2020 12:00 - 17:00
Koopzondag 1 november 2020 12:00 - 17:00
Koopzondag 6 december 2020 12:00 - 17:00

Op de kaart

Jij bepaalt.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.