Openingstijden

Maandag 11:00 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00

Bruynzeel Keukens Breda

  • Kom langs voor persoonlijk advies
  • Laat je keukenwensen tot leven komen
  • Ontvang vrijblijvend een 3D-ontwerp met transparante offerte
Plan een afspraak Plan je route

Welkom bij Bruynzeel Keukens

Keukenwinkel Breda

Bezoek Bruynzeel Keukens op de Woonboulevard in Breda om jouw ideale keuken samen te stellen. We zorgen ervoor dat je niet alleen de ideale keuken vindt, maar ook geniet van de zoektocht naar deze keuken. Met professioneel advies op maat, een uitgebreid assortiment aan keukenopstellingen en onze Brabantse gezelligheid, staan we altijd voor je klaar! Plan vrijblijvend een afspraak of laat je alvast inspireren door ons vernieuwde inspiratieboek.

Bruynzeel Keukens Breda

Wij zijn gevestigd aan de Woonboulevard Breda, om de hoek bij de IKEA. Voor onze winkel vind je een grote, gratis parkeergelegenheid. Wat jouw keukenvraag ook is: of je op zoek bent naar een nieuwe keuken, je oude keuken wil vervangen of op zoek bent naar een keuken voor in jouw nieuwbouwwoning. We nemen graag de tijd voor je en bij binnenkomst verwelkomen we je graag met een lekker bakje koffie of thee bij Bruynzeel Keukens Breda. 

Afspraak maken

Advies op maat

Bij Bruynzeel Keukens Breda staat persoonlijk advies centraal. We nemen graag uitgebreid de tijd om naar jouw wensen en behoeften te luisteren. Of je nu houdt van een moderne, klassieke of landelijke keuken, bij ons vind je gegarandeerd de stijl die bij jou past. Onze keukens zijn vakkundig ontworpen en voorzien van de nieuwste innovaties, zodat je kunt genieten van een duurzame en functionele keuken. Samen vertalen we jouw wensen naar een prachtig ontwerp dat perfect aansluit bij jouw levensstijl en budget. Zo stellen we een keuken samen waar je elke dag met plezier in kookt en leeft. 

Kom langs voor inspiratie

Bij Bruynzeel Keukens Breda vind je maar liefst twee verdiepingen met keukeninspiratie voor elke stijl. Daarnaast hebben we in ons keukenatelier maar liefst 500 stalen van werkbladen en keukendeuren. Maak verschillende combinaties en kom erachter hoe jouw ideale keuken eruit ziet. Naast mooi, is het ook belangrijk dat je nieuwe keuken handig is. Daarom vertellen we je ook graag meer over functionele opstellingen, handige lade-indelingen en slimme apparaten die het leven in en om de keuken makkelijker maken. 

Betaalbare keukens

We werken met transparante offertes waarbij je precies ziet wat de prijs van elk keukenonderdeel is. Tijdens het samenstellen van jouw keuken, heb je inzicht in de prijzen van keukenonderdelen en weet je direct wat je voor de keuken betaalt. Naast elke keuken uit onze collectie hangt in de winkel een digitale prijskaart, waarop je meteen ziet wat je voor welk onderdeel  betaalt. Onze ervaren aankoopadviseurs informeren je daarnaast ook graag over de verschillende mogelijkheden en betaalbare keuzes.

Next125 in onze keukenwinkel

Ook voor een next125 keuken ben je bij Bruynzeel Keukens aan het juiste adres. In onze keukenwinkel in Breda bieden we nu ook inspiratie met een speciale collectie van 5 keukens van next125. Daarnaast is het mogelijk om een ontwerp op maat te laten maken met de keukendeuren en materialen afkomstig uit deze kwalitatieve design keuken van Duits fabricaat. Meer weten over dit merk? Lees dan verder of bezoek onze winkel. We vertellen je graag meer.

Voordelen van Bruynzeel Keukens

Waarom zou je voor Bruynzeel Keukens kiezen? We hebben een aantal voordelen op een rijtje gezet:
- Uitgebreid assortiment van keukens in verschillende stijlen. 
- Kwalitatieve keukens uit eigen Nederlandse CO2-neutrale fabriek in Bergen op Zoom
- Transparant prijsbeleid, waardoor je altijd ontspannen kiest
- Goede service met een vast klantenteam en een winkel die zeven dagen per week geopend en bereikbaar is
- Gratis parkeren voor de deur op een populaire woonboulevard in Breda

Zo bezoek je Bruynzeel Keukens Breda

Onze keukenwinkel is zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. We ontvangen je graag met een warm welkom en helpen je met veel plezier bij het samenstellen van jouw nieuwe keuken. Dat doen we in onze winkel in Breda zelfs 7 dagen per week! Op doordeweekse dagen geniet je van iets meer rust in de winkel. In het weekend is het altijd gezellig bedrijvig. We raden je aan vooraf een afspraak in te plannen voor een oriënterend gesprek of een uitgebreider ontwerpgesprek. Zo weet je zeker dat we uitgebreid de tijd voor je kunnen nemen. Maar, uiteraard ben je ook altijd welkom voor een rondje inspiratie. Tot snel!

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.