Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

Laatste zondag van de maand geopend 12:00 - 17:00

Bruynzeel Keukens Bergen op Zoom

  • Kom langs voor persoonlijk advies
  • Laat je keukenwensen tot leven komen
  • Ontvang vrijblijvend een 3D-ontwerp met transparante offerte
Plan een afspraak Plan je route

Welkom bij Bruynzeel Keukens
Keukenwinkel Bergen op Zoom

Bezoek Bruynzeel Keukens aan woonboulevard de Zeeland in Bergen op Zoom en laat jouw keukenwensen tot leven komen. In onze winkel vind je de nieuwste keukenopstellingen, kleuren en materialen. Daarnaast kun je in de 3D-ontwerpstudio jouw ontwerp levensgroot terugzien. Je ontvangt hierbij meteen een transparante offerte, waarin je precies ziet wat je voor welk onderdeel betaalt. Plan vrijblijvend een afspraak of bekijk eerst meer online keukeninspiratie.  

Bruynzeel Keukens Bergen op Zoom 

Je vindt onze winkel aan woonboulevard de Zeeland in Bergen op Zoom. Je parkeert gratis bij ons voor de deur. We staan altijd voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Omdat we graag uitgebreid de tijd voor je nemen, raden we het aan om vooraf een afspraak in te plannen. 

Afspraak maken

Alle mogelijkheden 

Bij Bruynzeel Keukens Bergen op Zoom geloven we in het bieden van een totaalervaring. Naast ons uitgebreide assortiment keukens en meer dan 500 stalen, vind je bij ons ook een 3D-ontwerpstudio. Hier kun je jouw ontwerp tot leven zien komen op een levensgroot scherm. Zo krijg je direct een goed beeld van hoe de nieuwe keuken eruit gaat zien. 
Bovendien kun je bij ons terecht voor advies op maat. Onze adviseurs hebben niet alleen kennis van keukens, maar ook van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van keukenapparatuur. Zo ben je verzekerd van een keuken die niet alleen mooi is, maar ook handig in gebruik.

Onze winkel in Bergen op Zoom 

Bij binnenkomst in onze winkel word je warm verwelkomd door ons team van enthousiaste medewerkers. We nemen graag de tijd om naar jouw wensen te luisteren en je te voorzien van persoonlijk advies. Of je nu al precies weet wat je zoekt, of juist nog zoekende bent naar inspiratie, bij ons ben je aan het juiste adres. Ook onze eigen keukenfabriek vind je in Bergen op Zoom. Op bedrijventerrein de Lage Meren produceren we keukens op duurzame wijze in onze geautomatiseerde keukenfabriek. Daarnaast vind je in Bergen op Zoom ook de DKG keukenoutlet.

Op ontspannen manier jouw nieuwe keuken samenstellen 

We willen dat je jezelf helemaal thuis voelt in onze winkel. Naast een warm welkom, zorgen we ook voor een ontspannen aankoop en transparant advies. Je krijgt bij ons direct de juiste prijs voor jouw keuken, zonder te onderhandelen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. En ook aanbetalen is niet nodig! We bieden je een gericht advies. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, de vervanging van de oude keuken of een lokaal project. We heten je graag welkom bij Bruynzeel Keukens Bergen op Zoom.

Voordelen van Bruynzeel Keukens

Waarom zou je voor Bruynzeel Keukens Bergen op Zoom kiezen? We hebben een aantal voordelen op een rijtje gezet:

  • Gelegen op woonboulevard de Zeeland.
  • Gratis parkeergelegenheid voor de deur.
  • Maar liefst twee verdiepingen aan keukeninspiratie met 22 keukenopstellingen.
  • Naast Bruynzeel keukens presenteren we ook keukens van het merk Next125
  • Volledig vernieuwde winkel met 3D-ontwerpstudio en keukenatelier.
  • Persoonlijk advies van ervaren aankoopadviseurs.
  • Ontspannen kiezen door ons transparante prijsbeleid.

Zo Bezoek je Bruynzeel Keukens in Bergen op Zoom

De keukenwinkel is gevestigd aan de woonboulevard de Zeeland in Bergen op Zoom. Gratis parkeren voor de deur maakt jouw bezoek extra makkelijk. We heten je van harte welkom, met of zonder afspraak. Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag. Doordeweeks geniet je van iets meer rust in de winkel, maar in het weekend is het altijd gezellig druk. 

Afspraak maken 

We verwelkomen je graag voor een kort oriënterend gesprek of een uitgebreider ontwerpgesprek. Kun je niet wachten tot jouw bezoek aan onze winkel? In ons inspiratieboek ontdek je de huidige keukencollectie vol verrassende combinaties van kleuren, materialen, grepen, bladen en apparatuur. Laat je inspireren door binnenkijkers bij tevreden klanten en lees handige tips om de ideale keuken samen te stellen. Samen komen we op ontspannen wijze tot de ideale keuken. Online, thuis of in onze winkel. Tot snel!

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.