Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

Eerste zondag van de maand geopend 12:00 - 17:00

Bruynzeel Keukens Almere

  • Kom langs voor persoonlijk advies
  • Laat je keukenwensen tot leven komen
  • Ontvang vrijblijvend een 3D-ontwerp met transparante offerte
Plan een afspraak Plan je route

Welkom bij Bruynzeel Keukens 

Keukenwinkel Almere

Welkom bij Bruynzeel Keukens Almere, dé keukenwinkel waar we samen op ontspannen manier de ideale keuken voor jou samenstellen. Onze winkel is gelegen aan de bruisende Woonboulevard DoeMere in Almere Buiten. We strekken ons uit over maar liefst 8100 vierkante meter aan keukeninspiratie met twee gemakkelijk bereikbare ingangen. Bij Bruynzeel Keukens Almere brengen we graag jouw keukenwensen tot leven in ons keukenatelier en onze 3D-ontwerpstudio. Of je nu op zoek bent naar een moderne familiekeuken, een klassieke keuken of een designkeuken, onze uitgebreide collectie heeft voor ieder wat wils.

Afspraak maken

Persoonlijk advies

De ideale keuken is voor iedereen anders. Bij Bruynzeel Keukens Almere begrijpen we dat het kiezen van de ideale keuken een belangrijke beslissing is. Daarom staan onze ervaren aankoopadviseurs klaar om je persoonlijk te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. We denken met je mee in praktische oplossingen en gaan verder dan alleen het ontwerp van de keuken. Denk aan suggesties op het gebied van kleur, ruimtelijke inrichting, licht en handige lade-indelingen. Ons team van ervaren aankoopadviseurs in Almere staat voor je klaar met een lekkere kop koffie of thee!

Nieuwe keuken

In onze keukenwinkel in Almere vind je de nieuwste keukenopstellingen, kleuren en materialen. Daarnaast kun je in de 3D-ontwerpstudio jouw ontwerp levensgroot terugzien. Plan vrijblijvend een afspraak of bekijk eerst ons inspiratieboek. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en lees tips om je keuken naast mooi ook handig te maken. Veel van onze klanten zijn zo tevreden met onze service dat ze bij een nieuwe woning terugkomen voor een nieuwe Bruynzeel keuken. En daar zijn we trots op.

Keukenaanbod

Bij het ontwerpen van een nieuwe keuken houden we rekening met jouw stijl en de beschikbare keukenruimte en het budget. Zo ontwerpen we een keuken die écht helemaal past bij jou. We laten per onderdeel van de keuken zien wat het kost, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Bij Bruynzeel Keukens is een aanbetaling doen en onderhandelen niet nodig. Dat is wel zo ontspannen kiezen! De mogelijkheden zijn oneindig, dankzij onze eigen fabriek hebben we een ruime keuze in verschillende materialen en kleuren. Samen stellen we stap voor stap de keuken samen die helemaal bij jou past.

Voordelen van Bruynzeel Keukens 

Waarom zou je voor Bruynzeel Keukens in Almere kiezen? We hebben een aantal voordelen op een rijtje gezet:
- Gelegen aan Woonboulevard DoeMere in Almere Buiten.
- 8100 m² aan keukeninspiratie met twee ingangen.
- Voor de deur parkeren voor slechts €2,10 per dag.
- Treinstation Almere Buiten op vijf minuten loopafstand van onze vestiging in Almere. 

Zo bezoek je Bruynzeel Keukens in Almere

Onze winkel is gelegen aan Woonboulevard DoeMere in Almere Buiten, waar je altijd voor de deur kunt parkeren voor slechts €2,10 per dag. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar, met treinstation Almere Buiten op slechts vijf minuten loopafstand van onze vestiging in Almere. 
Je bent van harte welkom voor een oriënterend gesprek van 1 uur of een ontwerpgesprek van 2,5 uur waarbij je meteen een 3D-keukenontwerp met transparante offerte ontvangt. Maar, gewoon een rondje inspiratie opdoen kan natuurlijk ook altijd. Tot snel!

Afspraak maken   Inspiratieboek aanvragen

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.