vtwonen & design beursstand 2023

Komen jouw keukenwensen tot leven in onze stand?

Van 3 t/m 8 oktober is het zover: De vt wonen&design beurs. Wij zijn op deze beurs aanwezig met een stand vol keukeninspiratie.

Onze keukenadviseurs en onze huisstyliste staan voor je klaar op standnummer 5.310. Maar er is nog veel meer te zien en te beleven in onze beursstand. Op deze pagina lees je alvast meer over wat je kunt verwachten in onze stand vol keukeninspiratie. Zien we je daar?

Bestel direct tickets

Maak een eigen moodboard

Op de beurs brengen we jouw keukenwensen tot leven. Ga zelf aan de slag en maak de ideale combinatie van keukendeuren, werkbladen en grepen. Of nog leuker: Laat je adviseren door de huisstyliste van Bruynzeel Keukens en maak samen een persoonlijk moodboard. Met haar kennis en ervaring op het gebied van keukens en styling leg je hier de basis voor een nieuwe keuken die perfect past bij de laatste trends en jouw persoonlijk stijl.

Kun je niet wachten en wil je meteen aan de slag? Probeer dan alvast onze online moodboard maker uit!

Start moodboard maker

Volop keukeninspiratie!

Natuurlijk zorgen we vanuit Bruynzeel Keukens dat je op het gebied van keukeninspiratie op de beurs niets tekort komt. Op onze stand geven we zelfs al een kijkje in onze nieuwe collectie voor 2024. Daarnaast vind je ook in het vtwonen inspiratiehuis een handige Bruynzeel keuken ontwerpen samen met vtwonen stylist Liza Wassenaar. Zo krijg je meteen een goed beeld van hoe je een keuken kan laten aansluiten bij de rest van het interieur in jouw favoriete woonstijl.

Bezoek de beurs

 

Handige bijkeuken

Naast keukeninspiratie, bieden we je ook graag inspiratie voor een bijkeukeninrichting. Want hoe leuk is het om de stijl van jouw (nieuwe) keuken door te trekken naar de bijkeuken? In onze stand ervaar je hoe handig onze bijkeukenindelingen zijn. Er is van alles mogelijk op het gebied van indelingen, kleuren en materialen, dus vraag gerust naar de mogelijkheden of lees meer op onze bijkeukenpagina.

Lees meer

Duurzame apparatuur

Onze keukens op de vt wonen&design beurs zijn voorzien van een AEG-apparatuurset. We presenteren onder andere de NoFrost koel-vrieskast, de SteamPro multifunctionele oven, een inbouwvaatwasser en een inductiekookplaat met Hob2Hood. Apparatuur uit de Ecoline van AEG is een duurzame keuze en dat stimuleren wij graag. Daarom hebben we rond de beurs een actie, waarbij je € 750,- voordeel krijgt wanneer je kiest voor minimaal vier apparaten van AEG bij de aankoop van een nieuwe keuken. 

Actievoorwaarden

 


Laat je inspireren!

Kun je niet wachten tot de vt wonen & design beurs in oktober? Vraag dan direct ons digitale inspiratieboek aan. Bekijk onze keukencollectie en laat je inspireren door mooie binnenkijkers en handige tips!

Download het inspiratieboek

Inspiratieboek Bruynzeel Keukens

 

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.