vt wonen&design beurs 2023

vt wonen&design beurs 2023

De vt wonen&design beurs is dé plek waar interieurwensen tot leven komen. Ruim 25.000 m2 aan wooninspiratie, meer dan driehonderd woonexperts en dit jaar ook extra veel duurzame woonoplossingen. Daar mag Bruynzeel Keukens natuurlijk niet ontbreken!

Van 3 t/m 8 oktober 2023 zien we je graag op standnummer 5.310 in de EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Dit jaar brengen we keukenwensen tot leven en kun je samen met onze huisstylist aan de slag gaan met een persoonlijk moodboard als basis voor jouw ideale keuken. Ontdek op deze pagina alles over onze deelname aan de beurs en laat je alvast inspireren. Tot dan! 

 

Terugblik vt wonen&design beurs 2022

Vorig jaar stonden we in ons jubileumjaar voor het eerst op de nieuwe locatie van de vt wonen&design beurs in de EXPO Greater Amsterdam. Op onze stand werd veel inspiratie opgedaan, onder het genot van wat lekkers gemaakt door onze kok in een van de nieuwste Bruynzeel keukens. Wij kijken terug op een geslaagde week. Bekijk de video voor een sfeerimpressie of lees hier meer over de vorige editie. Laten we er dit jaar samen weer zo'n feestje van maken! 


Laat je inspireren!

Kun je niet wachten tot de vt wonen&design beurs in oktober? Ga dan meteen aan de slag met onze online moodboard maker of vraag ons inspiratieboek aan. Bekijk onze keukencollectie en laat je inspireren door handige tips en functionele oplossingen!

Download het inspiratieboek

 


Inspiratieboek Bruynzeel Keukens

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.