Bruynzeel Keukens Onze keukens Keukenkasten – Efficiënt gebruik van ruimte

Keukenkasten – Efficiënt gebruik van ruimte

Keukenkasten bieden ontzettend veel handige opbergruimte in de keuken. En met de juiste keukenfronten geef je de nieuwe keuken het gewenste uiterlijk. Bruynzeel heeft een enorm aanbod van diverse soorten en maten keukenkastjes. Er is keuze uit verschillende kleuren, materialen en maten. Je kunt kiezen uit massief houten fronten - warm, en puur natuur. Je kunt zelfs hout combineren met glas of roestvrij staal voor een tijdloze uitstraling.

Een voordelige, maar zeer veelzijdige keuze is om de keukenkasten te voorzien van nieuwe fronten van spaanplaat, multiplex of MDF. Deze zijn te bekleedden met folie, laminaat, metaal of gekleurd kunststof. Zo kun je echt alle kanten op om de persoonlijke sfeer te realiseren in jouw nieuwe keuken. Voor de personal touch is er bovendien een oneindige keuze aan handgrepen voor de keukenkasten.

Keukenkastjes – de mogelijkheden

Hieronder lees je meer over de diverse soorten kasten en de mogelijkheden. Bekijk ook onze keukenconfigurator als je zelf diverse kleurmogelijkheden met keukenbladen wilt combineren. Of bestel het GRATIS Bruynzeel Keukenboek om de mogelijkheden thuis op het gemak te bekijken.

Voorraadkasten

Bestek- en voorraadladen

Grote lades en binnenlades

Voorraadkast
Bestek--en-voorraadladen
Uittrekbarelade

Erg populair en praktisch is de apothekerskast. Een uittrekbare voorraadkast waar je veel spullen in kwijt kunt en die van beiden zijden bereikbaar is. Om de hoeken volledig te benutten zijn er verschillende soorten hoekoplossingen in de handel.

Uw keukenladen zijn altijd opgeruimd met de slimme Orgalux-opbergsystemen voor uw borden, bestek en kruiden. Tot maar liefst 120 cm breed. Veel opbergruimte in uw keukenkastje dus.

Er zijn tegenwoordig geïntegreerde lades voor onder het aanrechtblad voor bijvoorbeeld potten en pannen. Ook zijn er speciale U-lades beschikbaar in kasten onder de spoelbak om schoonmaakspullen in op te bergen. Deze lades kunt u in onze winkel zien.  

 

 

Bovenkast met vouwklep

Onderhoekkast Le Mans

Maxilijn onderkasten

Vouwklepkast
Onderhoekkast
Extra-hoge-onderkasten

De klep van deze kast vouwt u naar boven toe weg, zodat u het bovenste gedeelte van de kast gemakkelijk kunt bereiken.

Handig opbergen tot diep in de hoek van de keukenkast. Dankzij draaibladen komt het achterste gedeelte van de hoekkast automatisch naar voren.

Extra hoge onderkastjes voor 25% meer opbergruimte en een comfortabelere werkhoogte.

Extra mogelijkheden

Ontdek ook de mogelijkheden in slimme extra's en functionele snufjes. Van kindvriendelijke oplossingen en afvalsystemen tot Blumotion.