Referenties

De keuken die werkt. Een passende keuken voor iedere doelgroep. 

Met onze jarenlange ervaring begrijpen we als geen ander wat de behoeften van u en uw doelgroep zijn. Toch kan niemand beter uitleggen hoe een samenwerking met Bruynzeel Keukens verloopt dan onze klanten zelf. Op deze pagina vindt u een greep uit onze projecten op het gebied van huur- en koopwoningen. 

Filteren op segment: Filteren op segment
Bruynzeel keukens voor Wonen in de Grendel

Bruynzeel keukens voor Wonen in de Grendel

Bruynzeel Keukens is trotse partner van het project ‘Wonen in de Grendel’. Dit unieke project, is een initiatief van Vink Bouw. Als reactie op de krappe woningmarkt ontwikkelde het bedrijf (samen met partners) Cube House, een woonconcept waarmee het zowel duurzame als betaalbare woningen kan realiseren. De Cube Houses kunnen op simpele wijze aan elkaar geschakeld worden. Op die manier bouwt Vink Bouw in rap tempo biobased starterswoningen, zoals in Nieuwkoop.

Bruynzeel Keukens gaat volledig circulaire keukens leveren in Cartesius

Bruynzeel Keukens gaat volledig circulaire keukens leveren in Cartesius

Tijdens de BouwBeurs 2023 heeft Bruynzeel Keukens op donderdag 9 februari de overeenkomst getekend met Cartesius Utrecht, een gebiedsontwikkeling van MRP en Ballast Nedam Development, voor de implementatie van de volledig circulaire keuken.

Van Wijnen Regio West

Van Wijnen Regio West

Het samen beter maken voor de klant. Dat is een van de redenen waarom de tak projectontwikkeling van Van Wijnen de samenwerking met Bruynzeel Keukens aan ging. En dat werkt tot op de dag van vandaag heel goed.

De Warehouse

De Warehouse

Era Contour en Bruynzeel Keukens werken al geruime tijd samen en hebben samen alle keuzemogelijkheden voor kopers van een nieuwbouwwoning op één centrale, inspirerende plek samengebracht: De Warehouse.

Homestudios

Homestudios

Een plaats waar je inspiratie op kan doen voor een nieuwe woning en waar je, na aankoop, je huis volledig in kan richten? Van badkamer tot meubels en van tegels tot uitbouw? Samen met BAM en andere partners opende Bruynzeel Keukens Homestudios.   

Bruynzeel Keukens en Het Woonlab

Bruynzeel Keukens en Het Woonlab

Met Het Woonlab, een uniek one-stop-shopping concept, kunnen kopers op één locatie alle keuzes maken om hun woning in te richten. Ondersteund met professionele begeleiding, in een fysieke showroom. Door de samenwerking tussen Bruynzeel Keukens en Het Woonlab kunnen kopers zich direct laten inspireren door mooie en functionele keukenopstellingen. 

Samenwerking Bruynzeel Keukens en Aalberts

Samenwerking Bruynzeel Keukens en Aalberts

Aalberts werkt al enige tijd samen met Bruynzeel Keukens. De keuze voor Bruynzeel Keukens als projectleverancier, heeft een aantal redenen. Elroy Schallenberg van Aalberts vertelt “We hebben de keuze voor Bruynzeel Keukens gemaakt omdat ze de klanten zoveel mogelijk ontzorgen in het gehele keukentraject. Een groot pluspunt is daarnaast dat Bruynzeel Keukens jarenlange ervaring heeft op het gebied van functionele, duurzame en mooie projectkeukens”.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?