preload

Rustiek robijnrood

Deze landelijke keuken lijkt zo uit een klassieke Britse serie te komen. De keukendeur Rustiek is in maar liefst 1950 verschillende NCS kleuren te lakken, zo vind je altijd een kleur voor je keuken die helemaal past bij jou. De robijnrode kleur draagt de NCS kleurcode: S7020-R. De keuken is enerzijds uitgevoerd met een composiet werkblad in marmerlook. Het keukeneiland heeft een werkblad van massief hout: noten Amerikaans. 

Deze landelijke keuken kent veel klassieke details in het ontwerp. Zo zijn de zwarte cottage knoppen gebruikt en vind je mooie details in de keuken terug zoals de kroonlijst (de lijsten aan de bovenkant van de kasten) en pilasters (de lijsten aan de zijkant van de kasten). 

De bovenkasten van de keuken zijn glaskasten met spijlen. Een mooie plek om je servies weg te zetten. De binnenzijde van de bovenkast is in dezelfde kleur als de keuken gespoten, wat een mooi geheel geeft. De planken in de bovenkast zijn van glas. 

Het robuuste keukeneiland biedt extra veel werkruimte: zo kun je hier de lekkerste maaltijden voorbereiden, maar ’s morgens ook heerlijk een kopje koffie drinken aan het zitgedeelte van het keukeneiland. Ook de grote stenen spoelbak biedt voldoende ruimte om voorbereidingen te treffen voor het eten. Het is daarnaast een echte eye catcher in de keuken. 

Wil je de ervaring van een groot gasfornuis, maar kook je vanuit duurzaamheidsoogpunt of gemak liever op inductie? Dan is een inductiefornuis de ideale uitkomst. Dit inductiefornuis is van het merk Boretti en biedt je enorm veel ruimte op de kookplaat en is daarnaast voorzien van een grote oven. Een echte aanrader voor de kookgek. 

Naast het inductiefornuis is de keuken verder ook voorzien van de nodige keukenapparatuur. Zo heeft de keuken een koelkast, vriesvak, vaatwasser en een afzuigkap. 

Elk keukenontwerp dat we binnen Bruynzeel Keukens maken, is volledig op maat. Ben je geïnteresseerd in deze keuken, maar in een andere opstelling. Dat is natuurlijk mogelijk. Onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Beschikbaar in de volgende kleuren

1950 NCS kleuren

1950 NCS kleuren

Rustiek - IJswit

Rustiek - IJswit

Rustiek - Wit

Rustiek - Wit

Rustiek - Crème vanille

Rustiek - Crème vanille

Rustiek - Magnolia

Rustiek - Magnolia

Rustiek - Kashmir

Rustiek - Kashmir

Rustiek - Zand

Rustiek - Zand

Rustiek - Leem

Rustiek - Leem

Rustiek - Taupe

Rustiek - Taupe

Rustiek - Tin

Rustiek - Tin

Rustiek - Lichtgrijs

Rustiek - Lichtgrijs

Rustiek - Grindgrijs

Rustiek - Grindgrijs

Rustiek - Platinagrijs

Rustiek - Platinagrijs

Rustiek - Antraciet

Rustiek - Antraciet

Rustiek - Grafiet

Rustiek - Grafiet

Rustiek - Zwart

Rustiek - Zwart

Rustiek - Antiek groen

Rustiek - Antiek groen

Rustiek - Okergeel

Rustiek - Okergeel

Rustiek - Nachtblauw

Rustiek - Nachtblauw

Rustiek robijnrood in detail

Voorraadlade

Voorraadlade

Voorraadkast met legplanken

Voorraadkast met legplanken

Bovenkast met glasdeuren

Bovenkast met glasdeuren

Rustiek robijnrood apparatuur

De Bruynzeel keuken voor jou

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komen veel keuzes kijken. We willen je dan ook van voldoende keukeninspiratie en informatie voorzien om tot de juiste keuze te komen. Deze inspiratie en informatie vind je overal op onze website en in onze winkels verspreid door heel Nederland. Daarnaast voorzien onze aankoopadviseurs je vrijblijvend van uitgebreid keukenadvies en helpen ze je bij het maken van de juiste keuze. Maar ook na de aankoop van jouw keuken zijn we er voor jou. Zo zorgen we voor de juiste voorbereiding voor het plaatsen van de keuken en produceren we onze keukens zelf in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Hierdoor blijven we constant zicht houden op de kwaliteit en het proces van de keuken. Na levering en montage, zorgen we voor een uitgebreide instructie over het gebruik van de keuken. En ook daarna blijven we betrokken, want jouw keuken moet blijven werken. Op onze keukens krijg je dan ook 10 jaar fabrieksgarantie. Lees meer over ons proces.

Ons proces

Werkwijze Bruynzeel Keukens. 

 

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.