Ovens en magnetrons – opwarmen of bakken

Experimenteert u graag met ingrediënten, technieken en recepten? Maakt u graag knapperig brood, ‘slow’ ovenschotels of spannende taarten? Dan weet u als geen ander dat een goede oven of magnetron onmisbaar is. Wij hebben ovens en magnetrons die aansluiten op elke wens en budget. Dus welke oven u ook kiest, hij is even slim en elegant als praktisch en krachtig. De ontwikkeling van ovens maakt het echter ook mogelijk om combinaties te maken met magnetrontechnieken. Een wereld aan bak-, en kookgerechten is daardoor makkelijk bereikbaar.

Culisensor

De perfecte cuisson van vlees of vis kan een aardige uitdaging zijn. Een oven met culisensor is daarbij een betrouwbare hulp. De elektronische thermometer meet namelijk de kerntemperatuur van uw braadstuk of vis. Als de gewenste temperatuur bereikt is, is de perfecte cuisson een feit.

Telescoopgeleiding

Een groot aantal ovens is voorzien van een volledig telescopische geleiding. Met gemak zijn de gerechten uit de oven te schuiven, zonder dat de bakplaat kantelt. Overzichtelijk, veilig en ergonomisch. Bovendien kan de telescoopgeleiding op het gewenste niveau gemonteerd worden, naar uw persoonlijke voorkeur.

Memory functie

Het kan even experimenteren en zoeken zijn, voor u de perfecte timing en temperatuur voor uw speciale gerechten vindt. En áls u die dan gevonden heeft, kunt u ze gelukkig opslaan en zelfs een eigen naam geven. Zo pakt ‘papa’s pizza’ altijd perfect uit!

Automatische programma's

Naast alle mogelijke handmatige instellingen, hebben we voor een aantal populaire gerechten automatische programma’s samengesteld. U kiest het programma uit het menu en het apparaat stelt alles zelf in. Het display toont u de functie, temperatuur en tijd

Ovens ATAG


Soft-close deur

Dit betekent dat de deur zachtjes dichtgaat (vanaf 20 graden wordt de deur dichtgetrokken). Tussen 20 en 80 graden blijft de deur in de gekozen stand open staan.

Pyrolyse reinigingssysteem

Hij bestaat, de oven die zichzelf reinigt. Met het pyrolyse reinigingssysteem wordt de oven opgewarmd tot 500 °C. Aangekoekte resten en vlekken verbranden tot een fijn poeder dat u eenvoudig verwijdert met een vochtige doek. Tijdens de pyrolyse is de deur voor de veiligheid vergrendeld en blijft de buitenkant van de deur relatief koel door de toepassing van vier ruiten.

Aqua Clean

Na het bakken is het fijn als uw oven of magnetron weer in een handomdraai schoon is. Voeg wat water toe en het apparaat weekt het vuil los met het Aqua Clean programma. Het overtollige vocht is eenvoudig met een doekje te verwijderen.

Grillspit

Een aantal ovens zijn voorzien van een handig grillspit voor het bereiden van de perfecte rollade of klassieke, sappige kip. En waar we een grillspit bieden, doen we dat altijd in combinatie met een pyrolyse-functie. Want waar gegrilld wordt, zijn spetters. En die zijn met pyrolyse gelukkig makkelijk te verwijderen.

Rollade


XL-oveninhoud

Een ruime oveninhoud biedt vele culinaire mogelijkheden: op meerdere niveaus bakken of plek voor een groter gerecht. Ook met deze forse binnenruimte blijven de inbouwmaten binnen de perken.

Multifunctionele lades

De bijbehorende lades zijn optimaal uitgelijnd met onze ovens en sluiten natuurlijk ook qua design perfect aan. Zo ontstaat er een mooi gesloten geheel. De lades zijn er als accessoirelade of als multifunctionele warmhoudlade, waarmee je borden en gerechten kunt verwarmen, ontdooien en zelfs langzaam kunt garen (slowcook functie).

45 centimeter

Dit formaat oven is perfect voor een kleinere nishoogte van 45 centimeter. Van alle functies voorzien en met een inhoud van liter heeft u met minder ruimte nog steeds alle vrijheid. Een 45 centimeter oven is ook perfect te combineren met een vacumeer- of warmhoudlade. Onze lades hebben een hoogte van 15 centimeter waarmee dit samen past in een nishoogte van 60 centimeter.

Maak een Moodboard

Maak al jouw keukeninspiratie en keuken ideeën visueel met een moodboard. Lees hier meer over het maken van en moodboard en ga meteen aan de slag.

Bekijk de keukencollectie

Elke keukenontwerp is uniek en gebaseerd op jouw wensen op het gebied van stijl, kleur, materiaal, keukenruimte en budget. Graag inspireren we jou met onze uitgebreide keukencollectie. Laat je inspireren door het aanbod en bespreek met een van onze ervaren aankoopadviseurs in de winkel welke elementen, keukendeuren, keukenapparatuur en accessoires je terug wilt zien in het ontwerp van jouw ideale keuken. 

Bekijk de collectie

Keuken op maat

Elke keuken is uniek. De keukens die je op de website en in de winkels ziet, zijn bedoeld om jou zoveel mogelijk keuken inspiratie te bieden. Een keuken is wat ons betreft maatwerk: hij moet passen bij jouw stijl en leefsituatie, maar ook bij de beschikbare keukenruimte en het budget. In een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek ontwerpen we een mooie én functionele keuken die past bij jou. Na afloop ontvang je een 3D keukenontwerp en transparante offerte van ons mee naar huis. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels? Of maak je liever gebruik van onze online adviesmogelijkheid? Maak hier direct een afspraak. 
 

Klik hier om terug te gaan naar ATAG

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.