Bruynzeel keuken Jura chanello i.c.m. Atlas leem en Naarden walnoot
Jura chanello bovenkast met tip on systeem
Wandmeubel in stijl van de Jura chanello Bruynzeel keuken
Linnen keukenfront met slimme bamboelade-indeling
Laat je vrijblijvend adviseren

Jura chanello i.c.m. Atlas leem en Naarden Europees walnoot

  • In iedere opstelling verkrijgbaar
  • Keukenfront met structuur
  • Linkshandige indeling
  • Wave grepen over de hele breedte
  • Tip on systeem bovenkasten
  • Bijpassend wandmeubel
  • Praktische lade-indeling
Laat je vrijblijvend adviseren

Niet alleen de look, maar ook de feel van een keuken is belangrijk. Kies daarom voor materialen die ook in gebruik het gevoel van comfort en veiligheid geven. De nieuwe linnen keukendeur met structuur in deze Jura chanello is hier een mooi voorbeeld van. Gecombineerd met het Atlas front in de kleur leem en het front Naarden in de kleur Europees walnoot geeft het de keuken een design uitstraling. 

Deze linkshandige keuken is praktisch ingedeeld aan de hand van de vijf keukenzones. Van de voorraad- en opbergzone met daarin de koelkast, ga je naar links in de zone met de spoelbak en de vaatwasser. Daar kun je in de kast eenvoudig je afval kwijt. Op het composieten callaccata oro blad kun je vervolgens je voedsel bereiden, waarna je het op de kookplaat of in de oven kunt klaarmaken. Doordat de kookzones in de juiste volgorde staan, loop je nooit onnodig op en neer in de keuken. Uiteraard is deze keuken ook beschikbaar in een rechtshandige opstelling, waarbij de zones precies andersom zijn ingedeeld. 

Het tip on systeem voor de bovenkasten in combinatie met de wave grepen maken deze keuken nog gebruiksvriendelijker. Deze wave grepen zijn ingefreesd over de hele breedte van het front. Hierdoor beschermt de greep de bovenrand van het keukenfront tegen beschadigingen. Niet alleen mooi, maar ook erg handig! 

Het bijbehorende wandmeubel is uitgevoerd in dezelfde kleuren en materialen als de keuken zelf. Hierdoor wordt de stijl van de keuken doorgetrokken naar de rest van het interieur. Zo ontstaat er eenheid en wordt de keuken echt onderdeel van de leefruimte. En laat dat nou precies één van de huidige keukentrends zijn! 

De keuken is volledig voorzien van ETNA apparatuur. De afzuigkap is uitgevoerd in een schuin wandmodel. Dit type afzuigkap zorgt voor een luxe uitstraling in de keuken. Daarnaast is de afzuigkap ook erg praktisch. Het geeft je meer werkruimte en zorgt ervoor dat je minder snel je hoofd stoot tijdens het koken. 

De keuken is standaard voorzien van een praktische bamboe lade-indeling. Maar, ben jij op zoek naar een andere opbergoplossing? Deze keuken is net als alle Bruynzeel Keukens volledig zelf samen te stellen! Ga naar een Bruynzeel winkel in de buurt en laat je adviseren door één van onze aankoopadviseurs. 

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Beschikbaar in de volgende kleuren

Keuken Eiken zwart

Eiken zwart

Keuken Wild eiken donker

Wild eiken donker

Keuken Wild eiken licht

Wild eiken licht

Keuken Chanello

Chanello

Keuken Europees walnoot

Europees walnoot

Keuken Ijswit

Ijswit

Keuken Wit

Wit

Keuken Creme vanille

Creme vanille

Keuken Kristalgrijs

Kristalgrijs

Keuken Zink

Zink

Keuken Kashmir

Kashmir

Keuken Leem

Leem

Keuken Grafiet

Grafiet

Keuken Leisteen

Leisteen

Keuken Acacia

Acacia

Keuken Oud eiken natuur

Oud eiken natuur

Keuken Ruw eiken grijs

Ruw eiken grijs

Keuken Kasteel eiken

Kasteel eiken

Keuken Puur eiken

Puur eiken

Keuken Zilver eiken

Zilver eiken

Keuken Zomer eiken

Zomer eiken

Keuken Walnoot alaska

Walnoot alaska

Keuken Espresso eiken

Espresso eiken

Keuken Kastanjehout

Kastanjehout

Keuken Magnolia

Magnolia

Keuken Terrabruin

Terrabruin

Jura chanello i.c.m. Atlas leem en Naarden Europees walnoot in detail

Keuken Tip on systeem

Tip on systeem

Keuken Wandmeubel

Wandmeubel

Keuken Praktische bamboe lade-indeling

Praktische bamboe lade-indeling

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Ook op het gebied van kleur bieden we bij Bruynzeel Keukens vele mogelijkheden en achtergrondinformatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden op het gebied van de gekleurde keuken

De gehele Bruynzeel collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Maar ook als je voorkeur uit gaat naar een specifieke kleur, heb je nog vele keuzemogelijkheden. Zo hebben we groene keukens in de kleuren: antiekgroen, olijfgroen, jaguargroen en varengroen. Maar ook een blauwe keuken kan op vele manieren worden ingevuld. Wat dacht je van nachtblauw of romantiekblauw? Zelfs zwarte keukens en grijze keukens zijn in vele uitstralingen verkrijgbaar. 

Bekijk de mogelijkheden door op een keukendeur van jouw voorkeur te klikken of bekijk onze kleurmogelijkheden in een winkel bij jou in de buurt.

Online, thuis en in de winkel.

Thuiskomen kan alleen op een plek waar je je thuis voelt. Die plek creëren wij. Samen met jou. Door naar jouw wensen te luisteren en met je mee te denken. Zo gaan we samen op zoek naar de keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. En of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist lekker zelf aan de slag wilt gaan: alles is mogelijk!

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.