Emerald mokkabruin Optima Emerald mokkabruin
Vrijblijvend advies

Emerald mokkabruin Optima Emerald mokkabruin

Deze design keuken is uitgevoerd met drie verschillende type deuren in de kleur mokkabruin. Namelijk de Emerald lak, Evora mat glas en Baltic fenix. Ook het eiland en de werkbladen zijn uitgevoerd in mokkabruin. Een warme kleur welke de keuken een chique uitstraling geeft. Met de open vakkenkast betrek je de keuken bij de rest van de ruimte. Perfect om de ruimte te stylen of mooi servies weg te zetten. De aparte kastenwand valt extra op doordat de kleur mokkabruin is gecombineerd met de kleur Sumatra lariks gerookt. 

Aan functionaliteit geen gebrek in deze keuken. De achterwand is voorzien van een cube opbergsysteem, ideaal omeen keukenrol, kruiden of keukengerei in weg te zetten. Dit maakt het werken in de keuken een stuk gemakkelijker, alles binnen handbereik

Door de geïntegreerde afzuiging in de kookplaat, is een afzuigkap niet nodig. Ook zijn de stopcontacten verwerkt in het keukenblad van het eiland. Dat maakt het totaalplaatje van de keuken tot een nog rustiger geheel. 

*Kleuren kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Emerald mokkabruin in detail

Kleur in je keuken 

Wanneer het gaat om keukeninspiratie, is kleur een belangrijke factor. Ga jij voor een opvallende kleur in de keuken of kies je liever voor neutrale tinten? Alle keukens uit onze keukencollectie zijn in verschillende kleuren en materialen beschikbaar. In onze winkels kun je maar liefst 500 stalen met elkaar vergelijken om tot de ideale combinatie voor jouw nieuwe keuken te komen.

Liever thuis op de bank inspiratie opdoen? Vraag dan ons inspiratieboek en bekijk onze keukencollectie vol verrassende combinaties en de laatste trends. Neem dan ook meteen een kijkje in de mooie keukens van onze klanten en ontdek je jouw nieuwe keuken naast mooi ook handig maakt. 

Inspiratieboek aanvragen

Stel jouw ideale keuken samen

Welke keukenstijl spreekt jou aan? Combineer verschillende keukendeuren, bladen, grepen en kranen en maak een persoonlijk moodboard als basis voor jouw nieuwe keuken. Ontdek alle mogelijkheden en ga direct aan de slag met onze moodboard maker.

Jouw keukenwensen tot leven brengen? Combineer verschillende kleuren en materialen in het echt tijdens een bezoek aan een winkel in de buurt. Jouw moodboard vertalen we vervolgens naar een 3D-keukenontwerp op ware grootte in onze ontwerpstudio. Plan hiervoor een ontwerpafspraak in via de website. 

Persoonlijk advies 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.