preload
Keukenkasten
Keukenkasten
€ 4.250
Apparaten
Apparaten
€ 2.110
Werkblad
Werkblad
€ 1.368
Accessoires
Accessoires
€ 218
Totale keuken
Totale keuken
€ 8.642
Inmeten, bezorgen, monteren, aansluiten en afval meenemen
+ € 1.695

Wij zijn eerlijk over de prijs.
Ontspannen kiezen met direct de juiste prijs. Aanbetalen is niet nodig.

Afspraak maken Bekijk keukenboek Ontwerp je keuken

Atlas wit acacia

Ontspannen kiezen met direct de juiste prijs. Aanbetalen is niet nodig.

Deze keuken is uitgevoerd in een compacte U-opstelling. Door de keuze voor een U-opstelling maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en leg je minimale afstanden af tijdens het voorbereiden en koken van je maaltijd. Aan de linkerzijde van de keuken is ruimte voor een speels zitje. Zo is de keuken niet alleen een plaats om te koken, maar ook zeer geschikt om de dag door te spreken of om huiswerk te maken. 

De vaatwasser is op hoogte ingebouwd, wat ervoor zorgt dat deze gemakkelijk kan worden in- en uitgeruimd. Veel opbergruimte nodig voor bijvoorbeeld boodschappen of servies? Ook daar is geen gebrek aan in deze keuken. Door het stapelen van de bovenkasten, ontstaat extra ruimte. 

Omdat het materiaal van het werkblad doorloopt als achterwand, is dit ook in de prijs meeberekend. Benieuwd naar de prijs van de keuken met- en zonder achterwand in uw eigen keukenruimte? We helpen u graag verder in een van onze winkels. Klik hier om een ontwerpafspraak te maken.

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om een soortgelijke keuken te ontwerpen in een andere opstelling. Lees hier bijvoorbeeld meer over de keuken met kookeiland.
 

Atlas wit acacia in detail

Atlas - Acacia

Atlas - Acacia

Atlas - Wit

Atlas - Wit

Kunststof - Wave

Kunststof - Wave

B015 Cubico

B015 Cubico

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×