Bruynzeel Keukens Keukenapparatuur Keukenkasten – Efficiënt gebruik van ruimte

Keukenkasten – Efficiënt gebruik van ruimte

Keukenkasten bieden u ontzettend veel handige opbergruimte in de keuken. En met de juiste keukenfronten geeft u uw nieuwe keuken het gewenste uiterlijk. Bruynzeel heeft een enorm aanbod van diverse soorten en maten keukenkastjes. U heeft de keuze uit verschillende kleuren, materialen en maten. U kunt kiezen uit massief houten fronten - warm, en puur natuur. U kunt zelfs hout combineren met glas of roestvrij staal voor een tijdloze uitstraling.

Een voordelige, maar zeer veelzijdige keuze is om uw keukenkasten te voorzien van nieuwe fronten van spaanplaat, multiplex of MDF. Deze zijn te bekleedden met folie, laminaat, metaal of gekleurd kunststof. Zo kunt u echt alle kanten op om uw persoonlijke sfeer te realiseren in uw nieuwe keuken. Voor de personal touch is er bovendien een oneindige keuze aan handgrepen voor uw keukenkasten.

63a268bb0f957ae9e4c52b6904624b42

Keukenkastjes – de mogelijkheden

Hieronder leest u meer over de diverse soorten kasten en de mogelijkheden. Bekijk ook onze keukenconfigurator als u zelf diverse kleurmogelijkheden met keukenbladen wilt combineren. Of bestel het GRATIS Bruynzeel Keukenboek om de mogelijkheden thuis op het gemak te bekijken. Ontdek en koop uw goedkope keuken van Bruynzeel Keukens.

Voorraadkasten

Bestek- en voorraadladen

Grote lades en binnenlades

Voorraadkast
Bestek--en-voorraadladen
Uittrekbarelade

Erg populair en praktisch is de apothekerskast. Een uittrekbare voorraadkast waar je veel spullen in kwijt kunt en die van beiden zijden bereikbaar is. Om de hoeken volledig te benutten zijn er verschillende soorten hoekoplossingen in de handel.

Uw keukenladen zijn altijd opgeruimd met de slimme Orgalux-opbergsystemen voor uw borden, bestek en kruiden. Tot maar liefst 120 cm breed. Veel opbergruimte in uw keukenkastje dus.

Er zijn tegenwoordig geïntegreerde lades voor onder het aanrechtblad voor bijvoorbeeld potten en pannen. Ook zijn er speciale U-lades beschikbaar in kasten onder de spoelbak om schoonmaakspullen in op te bergen. Deze lades kunt u in onze winkel zien.  

 

 

Bovenkast met vouwklep

Onderhoekkast Le Mans

Maxilijn onderkasten

Vouwklepkast
Onderhoekkast
Extra-hoge-onderkasten

De klep van deze kast vouwt u naar boven toe weg, zodat u het bovenste gedeelte van de kast gemakkelijk kunt bereiken.

Handig opbergen tot diep in de hoek van de keukenkast. Dankzij draaibladen komt het achterste gedeelte van de hoekkast automatisch naar voren.

Extra hoge onderkastjes voor 25% meer opbergruimte en een comfortabelere werkhoogte.

Extra mogelijkheden

Ontdek ook de mogelijkheden in slimme extra's en functionele snufjes. Van kindvriendelijke oplossingen en afvalsystemen tot Blumotion.