Bruynzeel Keukens Keukenapparatuur Keukenkasten – Efficiënt gebruik van ruimte

Keukenkasten – Efficiënt gebruik van ruimte

Keukenkasten zijn de bouwstenen van de keuken. De keuken die werkt bestaat uit een persoonlijke combinatie van kasten, die ieder hun eigen (opberg)functie hebben. We hebben het assortiment zo ontwikkeld dat alle keukenvraagstukken opgelost kunnen worden. We maken de kasten in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom.

Keukenkastjes – de mogelijkheden

Hieronder lees je meer over de diverse soorten kasten en de mogelijkheden. Maak een afspraak in de winkel om de kasten te proberen en laat je adviseren over de vele mogelijkheden. Of bestel het GRATIS Bruynzeel Keukenboek om de mogelijkheden thuis op het gemak te bekijken.

Voorraadkasten

Bestek- en voorraadladen

Grote lades en binnenlades

Voorraadkast
Bestek--en-voorraadladen
Uittrekbarelade

Erg populair en praktisch is de apothekerskast. Een uittrekbare voorraadkast waar je veel spullen in kwijt kunt en die van beiden zijden bereikbaar is. Om de hoeken volledig te benutten zijn er verschillende soorten hoekoplossingen in de handel.

Uw keukenladen zijn altijd opgeruimd met de slimme Orgalux-opbergsystemen voor uw borden, bestek en kruiden. Tot maar liefst 120 cm breed. Veel opbergruimte in uw keukenkastje dus.

Er zijn tegenwoordig geïntegreerde lades voor onder het aanrechtblad voor bijvoorbeeld potten en pannen. Ook zijn er speciale U-lades beschikbaar in kasten onder de spoelbak om schoonmaakspullen in op te bergen. Deze lades kunt u in onze winkel zien.  

 

 

Bovenkast met vouwklep

Onderhoekkast Le Mans

Maxilijn onderkasten

Vouwklepkast
Onderhoekkast
Extra-hoge-onderkasten

De klep van deze kast vouwt u naar boven toe weg, zodat u het bovenste gedeelte van de kast gemakkelijk kunt bereiken.

Handig opbergen tot diep in de hoek van de keukenkast. Dankzij draaibladen komt het achterste gedeelte van de hoekkast automatisch naar voren.

Extra hoge onderkastjes voor 25% meer opbergruimte en een comfortabelere werkhoogte.

Extra mogelijkheden

Ontdek ook de mogelijkheden in slimme extra's en functionele snufjes. Van kindvriendelijke oplossingen en afvalsystemen tot Blumotion.