preload

Voorraadkasten

Voorraadkasten

Hoeveel spullen je in jouw keuken ook wilt opbergen: er is altijd een mogelijkheid. Afhankelijk van de grootte en het type keuken kun je jouw keuken voorzien van ruime keukenkasten. Hierin berg je eten en drinken eenvoudig op en heb je altijd zicht op jouw voorraad. 

Voorraadkast met lades

Wil jij al je boodschappen kwijt in jouw keuken? Tegenwoordig zijn er ladekasten die tot tachtig kilo kunnen dragen. Daar kun je een hele voorraad aan eten en drinken in kwijt. Omdat de lades eenvoudig uit te trekken zijn, heb je altijd goed overzicht op de complete inhoud. Bovendien hoef je minder te bukken dan bij hoge keukenkasten met planken. 

Voorraadkast met lades


Apothekerskast 

Een apothekerskast is een smalle, hoge kast die je gemakkelijk kan opentrekken naar buiten. Het is een ideale voorraadkast om al je essentiële basis ingrediënten in op te bergen. Wanneer je de kast opent, zie je in één oogopslag de gehele inhoud. 

Bovendien is deze voorraadkast van twee kanten bereikbaar. De breedte kun je zelf kiezen, afhankelijk van het type en de hoeveelheid spullen die je in de apothekerskast wil opbergen. 
De kast is uitermate geschikt voor het bewaren van producten die langer houdbaar zijn. Dit is afhankelijk van jouw voorkeur, maar denk aan:
•    Flessen
•    Pakken
•    Kruiden
•    Potjes

Omdat de kast langwerpig is, neemt hij niet veel ruimte in beslag. En toch kun je enorm veel spullen in deze voorraadkast kwijt. Een win-winsituatie dus! 

Apothekerskast keuken


Ben je benieuwd welk type voorraadkast het beste bij jouw woonsituatie past? Kom dan gerust eens testen in een van onze winkels.

Lade-inrichtingen

Wanneer je kiest voor keukenlades, is het aan te raden om ook goed na te denken over de indeling. Door je lades praktisch in te delen, blijft de inhoud overzichtelijk en oogt het geheel opgeruimd.  We bieden diverse mogelijkheden om keukenlades in te vullen met verschillende (kleinere) artikelen. Zo kun je werken met dividers die onderdelen van elkaar scheiden. We bieden diverse losse artikelen, maar ook complete sets aan die je helpen bij het inrichten. Lees meer over het indelen van je voorraad & binnenlades.

Bestekindeling


Is je keuze voor lades en kasten eenmaal gemaakt, dan wil je deze zo efficiënt mogelijk indelen. Op onze inspiratiepagina leggen we je in 5 korte stappen uit hoe je dit doet. Daarnaast bieden we op deze pagina ook tips voor een opgeruimde keuken.

Kom eens langs bij Bruynzeel! 

Ben jij enthousiast geworden van al deze gemakken? Maak dan hier een afspraak bij een winkel bij jou in de buurt. Samen ontwerpen we de keuken die werkt voor jou. 

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×