Keuken

Open regaalkasten

Steeds vaker worden er keukens verkocht zonder bovenkasten. Een trend die we de laatste tijd wel vaak zien is de open regaalkasten, die je keuken een stoer uiterlijk geven.

In een stoere landelijke keuken overheersen natuurlijke materialen. De keuken straalt warmte uit en kent klassieke details, ook er komen ook meer robuuste details naar voren die de keuken een stoere touch geven. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de Ravenstein licht eiken en wit. Een warme keuken door de deurtjes met een kader en het gebruik van hout en wit. Het stoere effect van de keuken zie je terug in de zwarte handgrepen, de zwarte keukenapparatuur én de stoere regaalkast. In deze open vakken kun je de keuken met behulp van de juiste keukenstyling nog meer aankleden. 

Keuken Ravenstein


Er is een grote variatie in open regaalkasten. De laatste tijd is er meer vraag naar een mat zwarte keuken. De matzwarte regaalkast geeft een luxe en strakke uitstraling aan je keuken. Deze kast is ideaal om je mooiste accessoires in weg te zetten. 

Matterhorn leisteengrijs


Een 3D keukenontwerp op maat 

Wil jij zelf een stoere keuken met open regaalkasten samenstellen? Dat kan! Tijdens een ontwerpafspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs doorloop je samen alle stappen voor het ontwerpen van een nieuwe keuken. Van het kiezen van de keukendeuren tot de materialen voor het keukenblad en van alle kleurkeuzes tot kranen, handgrepen en keukenapparatuur. 

Maak een afspraak

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.