Breng kleur in je keuken met deze 3 groene keukens

Breng kleur in je keuken met deze 3 groene keukens

Wist je dat de kleur groen een rustgevend effect op je heeft én stressverminderend werkt? Hoog tijd dus om deze kleur meer terug te brengen in het interieur. En waarom zou je hier niet mee beginnen in de keuken? Welke van deze 3 groene keukens van past bij jou? 

Bekijk keukencollectie

De retro groene keuken: tijdloos én functioneel


De Piet Zwart keuken wordt al sinds 1938 verkocht en is vandaag de dag nog steeds een gewilde keuken. Deze retro keuken is gebaseerd op het ontwerp van meer dan 80 jaar geleden en voorzien van alle gemakken en innovaties van nu. Het is de perfecte keuken voor liefhebbers van vintage en zachte retro kleuren. 

Voor de kleur varengroen is trouwens niet zomaar gekozen….. De oprichter van Bruynzeel Keukens, Cornelis Bruynzeel, was een echte romanticus en wilde dat de kleur van zijn eerste keuken dezelfde kleur had als de jurk die zijn vrouw droeg op dag dat ze elkaar ontmoetten. Meer zien van deze keuken?

Kijk dan verder

De eerste Bruynzeel keuken Piet Zwart varengroen

Bruynzeel keuken Olympia antiekgroen

De moderne groene keuken: opvallende details

Antiekgroen is een zachte groentint die perfect past in een modern en Scandinavisch interieur. Kies voor een antiekgroene greeploze keuken voor een strakke look of voeg handgreepjes toe voor een meer warme uitstraling. In deze keukenopstelling is gekozen voor een aantal opvallende details zoals de messing handgreepjes, het gezellige zitje bij het eiland en de robuuste eiken keukendeuren. 

Bekijk Olympia antiekgroen

De landelijke groene keuken: perfect voor de hobbykok

Levendigheid en warmte: dat is wat de kleur olijfgroen doet voor je interieur. Deze ruime woonkeuken nodigt dan ook uit om gezellig samen te koken. Het ruime inductiefornuis biedt ruimte voor voldoende pannen en in de nis is ruimte voor je mooiste servies. En wat dacht je van de grote Amerikaanse koelkast? Wij dromen bij het zien van deze olijfgroene keuken weg naar een Mediterrane plek in Zuid-Europa. Zie jij jezelf ook helemaal koken in deze keuken? 

Olympia olijfgroen

Olympia olijfgroen

Ontwerpgesprek

Persoonlijk advies over slimme indelingen

Wil je weten welke keukenindeling het best past binnen de ruimte? Breng samen met één van onze aankoopadviseurs jouw wensen in kaart. Samen maken we een keukenontwerp van de keuken die precies aansluit op jouw levensstijl. Uiteraard houden we hierbij ook altijd rekening met de ruimte en het beschikbare budget. Maak een afspraak bij een van de Bruynzeel winkels in de buurt en laat je adviseren! 

Kom langs

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.