Keuken Keuken Olympia Stroken NCS olijfgroen

Breng kleur in je keuken met deze 4 groene keukens

Wist je dat de kleur groen een rustgevend effect op je heeft én stressverminderend werkt? Hoog tijd dus om deze kleur meer terug te brengen in het interieur. En waarom zou je hier niet mee beginnen in de keuken? Welke van deze 4 groene keukens van past bij jou? 

De retro groene keuken: tijdloos én functioneel


De Piet Zwart keuken wordt al sinds 1938 verkocht en is vandaag de dag nog steeds een gewilde keuken. Deze retro keuken is gebaseerd op het ontwerp van meer dan 80 jaar geleden en voorzien van alle gemakken en innovaties van nu. Het is de perfecte keuken voor liefhebbers van vintage en zachte retro kleuren. 

Keuken Piet Zwart varengroen


Voor de kleur varengroen is trouwens niet zomaar gekozen….. De oprichter van Bruynzeel Keukens, Cornelis Bruynzeel, was een echte romanticus en wilde dat de kleur van zijn eerste keuken dezelfde kleur had als de jurk die zijn vrouw droeg op dag dat ze elkaar ontmoetten. Meer zien van deze keuken?

Kijk dan verder!

De groene design keuken: een lust voor het oog

Combineer het stijlvolle jaguargroen met andere kleurtinten en materialen. Bijvoorbeeld met deze toevoeging van oud eiken en marmerlook. Een keuken die helemaal past bij liefhebbers van design. De strakke belijning van de keuken zorgt voor een moderne uitstraling. De diepgroene kleur heeft een kalmerend effect en zorg tegelijkertijd voor een levendig gevoel in de keuken. 

Keuken Optima Accent jaguargroen satijn


Bekijk deze keuken de keuzemogelijkheden hier

De moderne groene keuken: opvallende details

Antiekgroen is een zachte groentint die perfect past in een modern en Scandinavisch interieur. Kies voor een antiekgroene greeploze keuken voor een strakke look of voeg handgreepjes toe voor een meer warme uitstraling. In deze keukenopstelling is gekozen voor een aantal opvallende details zoals de messing handgreepjes, het gezellige zitje bij het eiland en de robuuste eiken keukendeuren. 

Keuken Olympia Antiekgroen

 

Ontdek de rest van de keuzemogelijkheden

De landelijke groene keuken: perfect voor de hobbykok

Levendigheid en warmte: dat is wat de kleur olijfgroen doet voor je interieur. Deze ruime woonkeuken nodigt dan ook uit om gezellig samen te koken. Het ruime inductiefornuis biedt ruimte voor voldoende pannen en in de nis is ruimte voor je mooiste servies. En wat dacht je van de grote Amerikaanse koelkast? 

Keuken Olympia Stroken NCS olijfgroen


Wij dromen bij het zien van deze olijfgroene keuken weg naar een Mediterrane plek in Zuid-Europa. Zie jij jezelf ook helemaal koken in deze keuken? Projecteer hem dan in je eigen ruimte.

Probeer het nu!  

Op zoek naar een andere tint groen?

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Wist je dat je bij sommige keukenleveranciers de keukendeuren kan laten lakken in een zelfgekozen kleurtint? Dit kan onder meer bij Bruynzeel Keukens, waar je keuze hebt uit maar liefst 1.950 verschillende NCS kleuren.   
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.