Keuken

De gele keuken: 4 tips die jouw keuken nét iets anders maken

Ben je op zoek naar een gele keuken? Dit keukentype zie je misschien niet zo snel terug in keukenwinkels en op internet, maar er is meer mogelijk dan je denkt. Bij Bruynzeel Keukens kunnen we een groot deel van onze keukendeuren en keukenkasten lakken in maar liefst 1.950 verschillende NCS kleuren. Dit betekent dat er ook altijd een gele kleur tussen zit die past bij jouw wensen. Van zonnig geel tot okergeel: we zoeken altijd naar een keuken die helemaal past bij jouw wensen. 

#Tip 1: Maak van jouw gele keuken een design keuken

Een gele keuken valt op. En helemaal wanneer je kiest voor alleen maar gele keukendeuren en keukenkasten. Hoe zorg je er voor dat deze opvallende keuken een tijdloos design krijgt? Bijvoorbeeld door te kiezen voor elementen die bijdragen aan een moderne uitstraling. Combineer de opvallende kleur met zwarte details. Denk aan een zwarte kraan, zwarte apparatuur en zwarte handgrepen. Maak het design van de keuken af door te kiezen voor hoogglans keukendeuren en/of maak van de keuken een greeploze keuken. Dit kan ook heel goed bij een kleine keuken. Zo combineerden wij de kleur okergeel met zwart.

Olympia okergeel
Keuken: Olympia Okergeel


Liever een keuken in een andere stijl of kleur? Bekijk dan eens onze blogs

#Tip 2: Vind de gele keuken die bij jou past 

Gele keukens zijn er in verschillende kleurtinten en uitstralingen. Met de keuze uit 1.950 NCS kleuren, kan de kleur geel variëren van warm okergeel tot een crèmekleur of juist opvallend geel. Er is zelfs een gele Piet Zwart keuken verkrijgbaar. Onze eerste keuken in een van de originele kleuren: saharageel.

Bourgondisch logeren én koken in een echte Piet Zwart keuken bij de Koeberg
Bourgondisch logeren én koken in een echte Piet Zwart keuken bij de Koeberg


Naast de uitgebreide keuze in kleuren, kun je ook kijken naar verschillende keukendeuren en stijlen. Wil je een gladde deur? Of kies je voor een deur met een kader of stroken. Ga je voor hoogglans of een matte uitstraling? En dan hebben we het nog niet gehad over de opstelling. Want ben je op zoek naar een eilandkeuken of een rechte keuken? Een hoekkeuken of een U-keuken? Het kan allemaal. 

Maak vrijblijvend een ontwerpafspraak voor een 3D ontwerp passend bij jouw wensen. 

Afspraak maken

#Tip 3: Kies voor een passende achterwand van de keuken

Combineer jouw gele keuken met een passende achterwand. Je kunt er voor kiezen de achterwand van de keuken te schilderen, maar er is nog veel meer mogelijk. Wat dacht je van een achterwand in hetzelfde materiaal als het keukenblad, tegeltjes op de achterwand of een mooie betonstuc. 

Olympia nachtblauw
Keuken: Olympia nachtblauw


Lees meer over de mogelijkheden in onze blog over de keukenachterwand

#Tip 4: Inspirerende keukenstyling

Je kunt de kleur geel ook heel goed terugbrengen in keukenstyling. Een goede tussenstap wanneer je wel een gele kleur wil aanbrengen in het interieur, maar liever niet voor een gele keuken kiest. Met name in de kleur okergeel vind je de meest uiteenlopende woonaccessoires terug bij diverse woonwinkels.

Binnenkijken bij Evas_appels
Binnenkijken bij @evas_appels

 

Binnenkijken bij herfsthuisje
Binnenkijken bij @herfsthuisje


Op zoek naar meer keukeninspiratie? 

Vind de keuken die helemaal past bij jou. In onze uitgebreide keukencollectie vind je meer inspiratie op het gebied van kleur, opstelling, materialen en keukenstyling. Of kijk thuis bij tevreden klanten en zie welke keuzes zij hebben gemaakt. 

Afspraak maken   Bekijk de collectie

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.