Keuken

De adembenemend stille keuken

Welke keuken past bij jou?

Stijlen, kleuren, materialen, apparaten: de keuze is enorm. Al onze keukens zijn mooi, functioneel en betaalbaar. Maar welke keuken past nou echt helemaal bij jou? Met onze themakeukens helpen we je nog een extra handje bij het kiezen van de keuken die past bij jouw leefsituatie, stijl en wensen.

De adembenemend stille keuken

Het volume van de televisie harder zetten omdat je door het geluid van de vaatwasser je serie niet meer kan volgen? Elkaar niet kunnen verstaan omdat de afzuigkap staat te loeien? Zeker wanneer je een open keuken of een kookeiland hebt, is het belangrijk dat er niet teveel lawaai uit de keuken komt. En een keuken kan er nog zo mooi uitzien, maar hij moet ook werken voor jou. Wat nou als jouw wens een stille keuken is? De Atlas ruw eiken donker is adembenemend! Adembenemend mooi, maar ook adembenemend stil. Een genot voor ogen én oren.

Stille keuken

Onhoorbare apparatuur

  • 5 inductie kookzones
  • Bijzonder stille afzuigkap: op hoog vermogen maar 40 decibel
  • Geruisloze koel vriescombinatie met geluidsniveau van slechts 40 decibel
  • Vaatwasser met SuperSilence programma
  • Fluisterstille lade dempers
     
Stille keuken


Een elegant design met vijf kookzones

Deze inductie kookplaat van Bosch is met de facetrand aan de voorzijde en metalen strips aan de zijkanten niet alleen elegant om te zien, maar ook nog eens een super comfortabele kookplaat. Met vijf kookzones heb je alle ruimte om je gerecht te bereiden en met één druk op de knop kun je de gewenste kookzone, vermogensstand en andere extra functies selecteren. Met de PerfectFry BraadSensor is het mogelijk de temperatuur van de pan constant te houden en met de Powerboost is het mogelijk om tot wel 50% sneller te koken.  

Inductie

Let op, dit is geen Bruynzeel keuken

Zonder enig geluid een perfect klimaat in de keuken

Dit is zo’n afzuigkap waarbij je jezelf af kan vragen of hij eigenlijk wel aan staat. Bij veel afzuigkappen hoor je het zoevende geluid van de motor en de luchtstroom. Dat typische geluid is bij deze kap minimaal omdat een groot deel van het geluid naar buiten wordt afgevoerd. Zelfs op hoog vermogen bereikt deze afzuigkap maar 40 decibel. Dat staat gelijk aan het geluid dat je produceert wanneer je fluistert. Het uiterlijk en gemak van de kap maken het af: mooie ledverlichting en flexibele plafondmontage.

Een koel-vriescombinatie die niet te horen is

De koel- vriescombinatie is met zijn 40 decibel net zo geruisloos te noemen als de afzuigkap.
Behalve geruisloos, is deze koel-vriescombinatie ook praktisch ingericht. Zo kun je groente en fruit ideaal bewaren in de multibox, een transparante lade met gegolfde bodem. De deurvakken zijn extra diep, waardoor er extra ruimte is voor grote flessen en pakken. De plateaus zijn stabiel door het gebruik van SafetyGlass, onderhoudsvriendelijk en stevig glas. 

Koelkast

 

Van bullebak naar stille kracht

Over het algemeen is de vaatwasser een van de meest hoorbare apparaten in de keuken. Het is de bullebak in de keuken, die zijn schouders eronder zet om alle vaat weer brandend schoon te krijgen. Deze vaatwasser is alles behalve een bullebak. Natuurlijk maakt hij je vaat brandend schoon, maar niet met een enorm lawaai. Met behulp van het SuperSilence programma van Bosch ontstaat juist een superstille werking met een geluidsniveau van 44 decibel. Hoe dat kan? Door de elektrisch aangestuurde motor en vele geluidsisolerende maatregelen! Zelfs het EcoSilence programma, dat op een duurzame wijze voor efficiënte reiniging zorgt, is superstil. Dit omdat het programma werkt zonder borstels. En dan is over alle andere slimme programma’s en tools van deze vaatwasser nog niet gesproken!

Vaatwasser

Let op, dit is geen Bruynzeel keuken

Niet zomaar stil, maar fluisterstil

Al zou je een hoop herrie in de keuken willen veroorzaken, dan zou dat in deze keuken niet eens lukken! Er zitten namelijk lade dempers in die ervoor zorgen dat er geen enkel geluid ontstaat bij het dichtschuiven van een lade. En zo is deze keuken in zijn geheel adembenemend stil.

Op zoek naar duurzame apparatuur in je keuken? Bekijk dan ook eens onze glanzend groene keuken!

Kom langs in één van onze winkels en ervaar het zelf!

Bruynzeel winkels  Afspraak maken

Hou jij van styling en wil je andere mensen inspireren? Deel jouw foto’s op Instagram met de hashtag #keukenstyling of #bruynzeelkeukens en ook jouw foto komt op onze website!

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.