Keuken Keuken Pallas hoogglans wit

Binnenkijken bij Cheyenne en Lars

Collega Cheyenne is niet alleen marketeer, maar houdt zich ook buiten werktijd volop bezig met Bruynzeel Keukens. Sinds 2020 geniet zij namelijk dagelijks van een heerlijk kookeiland in hun nieuwbouwwoning. Niet alleen wordt de keuken uitgebreid gebruikt om in te koken en bakken met dochtertje Noula, ook is het een enorm fijne thuiswerkplek. Wij vroegen Cheyenne naar haar keuzes op het gebied van stijl en inrichting van de keuken. Daarbij deelt ze ook haar belangrijkste inzichten om tot een keuken te komen passend bij jouw wensen. 

keuken eiland wit
Keuken: Pallas wit hoogglans
Keuken Pallas hoogglans wit
Keukenblad: Cliff 

Tips voor het inrichten van een nieuwbouwhuis

Met de aankoop van een nieuwbouwhuis begonnen Cheyenne en haar vriend Lars aan een flinke uitdaging: hoe ga je een woning die nog gebouwd moet worden helemaal inrichten? Wat vind je mooi, wat is handig en waar moet je nog meer allemaal op letten? 

Cheyenne: ‘’Onze woonstijl is naturel, maar wel met een stoere twist. We weten allebei goed wat we mooi vinden, maar omdat we een compleet nieuwbouwhuis moesten inrichten, heb ik mezelf aangemeld voor een ‘Interiorboostcamp’ van Interior Junkie. Dit was super leuk en leerzaam. Doordat je andere inzichten krijgt van een expert, ga je heel gericht naar de inrichting van je woning kijken. Dit is een tip die ik zeker zou willen meegeven.’’ 

 

Een kookeiland met bar was een pré

‘’Doordat ik al wat jaren werk bij Bruynzeel Keukens en hierdoor veel voorbij zie komen, wist ik op keukengebied al voor een groot deel wat ik wilde. Het stond voor ons allebei vast dat we, nu we meer keukenruimte kregen, een kookeiland met een bar wilden. Over de kleur hebben we erg lang getwijfeld. We hebben beiden de Moodboard Maker van Bruynzeel Keukens gebruikt, zodat we onze wensen goed naast elkaar konden leggen. Toch hebben we de meeste inspiratie opgedaan in de nieuwe winkel in Bergen op Zoom. Je krijgt dan nog veel meer inzicht in alle mogelijkheden: van de enorme hoeveelheid kleuren en materialen tot uitgebreid expertadvies.’’ vertelt Cheyenne.Witte keuken met zwarte details of toch een matzwarte keuken? 

‘’De kleur van de keuken uitkiezen, was nog het meest lastige. De keuken staat in verbinding met de woonkamer en het totaalplaatje moet echt kloppen. We vonden een matzwarte keuken allebei erg stoer, maar veel details in onze woning zouden al zwart zijn of een stoere uitstraling hebben. Denk aan een stalen kast, een zwarte ronde tafel en een zwarte stalen deur. Hierdoor hebben we toch voor een lichte keuken gekozen. De keuken is wit, met een betongrijs keukenblad en zwarte details.’’

keuken eiland
Keuken: Pallas wit hoogglans


Bekijk de hele collectie

 

Bestek- en voorraadlades
Brede dubbele la. Brede matzwarte kookplaat van Pelgrim.

Voldoende opbergruimte 

‘’Onze vorige keuken zat al in de woning toen we deze kochten. Dit was een prima keuken, maar voldeed niet volledig aan onze wensen. Daarnaast hadden we te weinig opbergruimte en functioneerde de afzuigkap niet. Toen we op zoek gingen naar een keuken voor onze nieuwbouwwoning wisten we zeker dat we goed werkende keukenapparatuur en voldoende opbergruimte wilden creëren in onze nieuwe keuken. 


 

 

'Geheime' opberglades  

In de nieuwe keuken is alle beschikbare ruimte optimaal benut. Zo dient de ondiepe keukenkast achter de vaatwasser als glazenkast. Perfect naast onze wijnklimaatkast, waar we ook superblij mee zijn.
Ook hebben we veel lades en een extra brede besteklade onder de kookplaat. Dit is echt ideaal tijdens het koken. In de koelkast hebben we een ‘geheime’ opberglade geschikt voor blikjes en flesjes.
Voor ons is dit een geheime bierlade, haha.’’ 

wijnklimaatkast
Wijnklimaatkast: AEG 

 

Extra schoonmaakgemak met een achterwand in de keuken

‘’In de Bruynzeel winkel heeft aankoopadviseur Randy enorm goed met ons meegedacht. Bijvoorbeeld op het gebied van de indeling van de keuken: hoe gaan we te werk en hoe kunnen we op basis hiervan de keukenapparatuur, lades, en kasten plaatsen. Door deze optimale indeling is deze keuken niet alleen heel mooi, maar voor ons ook perfect in gebruik. De achterwand achter de kookplaat is gemaakt van hetzelfde materiaal als ons keukenblad en perfect schoon te maken na het koken. Ook dat was een tip van Randy. 

op eiland
Keukenblad: Cliff 

 
stoom oven keuken
Combi-stoomoven: Pelgrim 

 


Verse en gezonde maaltijden uit de stoomoven

De keuken is uitgerust met apparaten die het koken nog gemakkelijker maken. Zo kunnen we met behulp van de stoomoven heerlijke verse en gezonde maaltijden bereiden. Op de brede inductiekookplaat kunnen we lekker veel pannen kwijt.

 

quooker keuken
3-in-1 kokendwaterkraan: Quooker

 

Kokendwaterkraan

De Quooker is ideaal voor een snelle kop thee of om direct te starten met koken. We zijn ook erg blij dat we nu een goed werkende afzuigkap hebben. De wijnklimaatkast is een echte eyecatcher in onze keuken: je ziet hem meteen als je binnenkomt en in combinatie met de bar aan het keukeneiland hebben we een mooie borrelplek in huis. 

 

 

Óók handig:

Een handigheidje waarvan we vooraf niet wisten dat we het nodig hebben: een vaatwasser met licht. Ideaal als je ’s avonds nog even iets in de vaatwasser wilt zetten. Ik ben daarnaast ook blij dat we hebben gekozen voor een matzwart stopcontact in het keukeneiland. Dit zorgt ervoor dat je keukenapparaten zoals een koffieapparaat of keukenmachine op het eiland kunt gebruiken. En het is óók handig om telefoons en laptops op te laden tijdens het thuiswerken aan het barretje. 

 1          3          

Een echte leefkeuken

‘’Na de montage van de keuken, konden we lekker gaan genieten. We hebben meteen volop gebruikt gemaakt van de keuken, al bestond onze eerste maaltijd uit een gemakkelijk wokgerecht. Er moesten die dag nog heel wat verhuisdozen uitgepakt worden! Doordeweeks ontbijten we gemakkelijk met koffie en een boterhammetje aan de eettafel, in het weekend pakken we meer uit met verse croissantjes en jus d’orange. Ondanks onze uitgebreide smaak als het gaat om eten, is een goede tournedos met jus, gegrilde groenten en aardappelen toch echt wel een favoriet. Maar ook lekkere seizoensgroenten uit de stoomoven of vis gaan er goed in.’’ 


Samen cupcakes bakkencupcakes

‘’Noula is nu twee jaar en wil het liefst bij alles helpen. We laten haar dan ook zoveel mogelijk zelf proberen in de keuken: van het smeren van een boterhammetje tot zelf haar beker vullen met water. Altijd soepel gaat het niet, maar ze is enorm trots dat ze ook iets kan doen. Wat goed werkt is samen een bananencake of cupcakes bakken. Ze kijkt dan vooral uit naar het uitlikken van de beslagkom. Dat is voor haar één groot feest. Eigenlijk ben je vaak langer bezig met het opruimen daarna, dan met het bakken van de cupcakes zelf maar dat maakt natuurlijk niet uit. Verder is ze gek op pannenkoeken. Lekker met een appeltje erdoor en dan vervolgens zelf (iets te veel) stroop en poedersuiker erop doen. 


Laat je verrassen door de mogelijkheden van Bruynzeel Keukens

Ben jij net als Cheyenne op zoek naar een nieuwe keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze ervaren aankoopadviseurs. Cheyenne zegt hierover het volgende: ‘’Verzamel vooraf al je ideeën. Kijk niet alleen naar wat je mooi vindt, maar ook naar wat je handig vindt. De Moodboard Maker kan je hier erg goed bij helpen. Ga zeker ook met al je ideeën naar de winkel, want daar doe je nog zoveel meer inspiratie op. Mijn ultieme keukentip is om ook altijd goed te (laten) kijken naar de juiste indeling van de keuken. Dit maakt het leven in- en om de keuken nog zoveel gemakkelijker. 

Maak een afspraak   Bekijk nog meer binnenkijkers 
 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.