Meteen weten waar je aan toe bent met het prijsbeleid van Bruynzeel Keukens

Direct de juiste prijs voor jouw keuken

Bij Bruynzeel Keukens krijg je direct de juiste prijs voor jouw keuken. Hierdoor heb je altijd inzicht in de prijs van jouw keuken. Alle onderdelen van de keuken zoals keukenkasten, apparatuur, werkbladen en keukenaccessoires hebben hun eigen prijs. Zo kun je een complete keuken laten ontwerpen die én werkt voor jou én aansluit op jouw budget. Je krijgt altijd een duidelijk overzicht van jouw keuzes en de kosten daarvan. 

Direct de juiste prijs


Afspraak maken 

Een betaalbare keuken zonder onderhandelen

Het aankoopadvies verloopt op een ontspannen en transparante wijze. We willen vooral een keuken op maat ontwerpen die écht past bij jou. Het maken van een offerte is geheel vrijblijvend. En onderhandelen over de prijs is niet nodig. Maar hoe komen we tot de juiste prijs per onderdeel? Ook dat leggen we je graag uit.

Ontwerpstudio


Lage kostprijs door productie in eigen fabriek

Alle keukenkasten van Bruynzeel Keukens worden gemaakt in eigen fabriek in Bergen op Zoom. Door de productie in eigen huis, blijft er constant zicht op de inkoopprijs van grondstoffen. Ook wordt er efficiënt omgegaan met productielijnen en transport van de keukenkasten. Zo kunnen we een lage prijs voor kasten doorberekenen naar de consument in de winkel. 


Geen aanbetaling nodig

Wanneer je er voor kiest om een keuken te kopen bij Bruynzeel Keukens, is een aanbetaling niet nodig. Een aanbetaling is het deel van de rekening dat je vooraf al moet betalen. Toch niet de juiste keuze gemaakt? Binnen 5 werkdagen na aankoop, kan de keuken kosteloos worden geannuleerd. Annuleren kan door dit schriftelijk of per e-mail in te dienen bij de aankoopadviseur in de winkel. Na deze 5 werkdagen, hanteren we de CBW-voorwaarden. Onze winkels zijn CBW- erkend, wat betekent dat we algemene voorwaarden hanteren die consumenten extra goed beschermen.

CBW logo


Een keuken op maat: keuze voor materialen

PrijsopbouwBij elke keukenopstelling op onze website en in onze winkels is daarnaast ook te zien wat de prijs van de getoonde keuken is en hoe deze prijs tot stand komt. Zo laten we je zien wat de prijs is van de keukenkasten, van het keukenblad, van de apparatuur in de keuken en van de keukenaccessoires. Dit natuurlijk met de bijhorende uitleg over het gebruik van merken en materialen. Zo zal een aanrechtblad van composiet duurder uitvallen dan een kunststof aanrechtblad. En is de prijs van de apparatuur van een keuken met luxe stoomoven wellicht hoger dan de keuken waar een combimagnetron in zit. 

We houden altijd deze prijsopbouw aan. Ook wanneer je met een van onze aankoopadviseurs aan tafel zit, kunnen we de je kosten van elk onderdeel van de keuken tonen. Daarnaast tonen we ook altijd de montagekosten. Zo weet je precies wat mogelijk is binnen jouw budget. 

Kijk hier voor een Bruynzeel winkel in de buurt of maak gemakkelijk en vrijblijvend een ontwerpafspraak.

Afspraak maken

Bruynzeel winkels

Bekijk de collectie 

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen. Kies hieronder hoe je verder wilt gaan. Deze keuze hoef je maar één keer te maken.