Stichting Gered Gereedschap

Wat doet Stichting Gered Gereedschap? 
Stichting Gered Gereedschap zet zich in voor mensen in ontwikkelingslanden. In het specifiek (leerling) vakmensen die behoefte hebben aan de juiste kennis, kunde en middelen. Zo kunnen zij aan een vakopleiding beginnen, de arbeidsmarkt betreden en praktijkervaring op doen en zelfs starten als eigen ondernemer. Het geeft de mensen de kans om een zelfstandig bestaan op te bouwen. Bijvoorbeeld als timmerman, automonteur of kleermaker. 

Gered Gereedschap
Door gereedschap in te zamelen dat niet meer gebruikt wordt en dit waar nodig op te knappen, verzorgt de stichting de benodigde materialen en een goed gevulde gereedschapskist daar waar mensen dit hard nodig hebben. 

Welk project van Stichting Gered Gereedschap steunen Bruynzeel Keukens en Jongeneel?
Bruynzeel Keukens en Jongeneel zetten zich samen in voor de Don Bosco school in Malawi Kongo. Deze school leidt timmervaklieden op. Bij het afronden van de opleiding ontvangen zij een goed gevulde gereedschapskist om de eerste stap naar zelfstandig ondernemen te kunnen zetten. 

Bruynzeel Keukens verzamelt oud gereedschap dat niet meer gebruikt wordt in de diverse productieafdelingen binnen de organisatie. Daarnaast wordt ook medewerkers gevraagd oud gereedschap in te leveren als bijdrage aan dit mooie project. 

Jongeneel maakt van al haar vestigingen inzamelpunten waar men oud gereedschap kan inleveren. Al het ingezamelde gereedschap wordt opgeknapt zodat het weer klaar is voor gebruik. Gereedschapskisten worden gevuld en vervoerd naar het betreffende land waar het zo hard nodig is. Samen willen we natuurlijk zoveel mogelijk gereedschapskisten aanbieden aan de leerlingen van Don Bosco.  

We zijn er enorm trots op bij te mogen dragen aan dit mooie project. Bruynzeel Keukens kent een rijke geschiedenis waarin houtbewerking altijd centraal heeft gestaan. Van het maken van vloeren en deuren tot potloden en keukens. Hoe mooi is het dat we een bijdrage kunnen leveren aan de vakkennis en uitrusting van timmerlieden in opleiding en hen een toekomst op de arbeidsmarkt mogen bieden.

Lees meer over stichting Gered Gereedschap

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?