Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws binnen Bruynzeel Keukens. We vertellen je graag meer over de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Van de stappen die we nemen op het gebied van duurzaamheid tot productinnovaties. 

Verhuizing hoofdkantoor DKG

Verhuizing hoofdkantoor DKG

Op de hoek van de Drebbelstraat en Marconilaan in Bergen op Zoom is er een compleet nieuw kantoorpand gerealiseerd dat onderdak biedt aan 300 medewerkers van de DKG Groep, moederbedrijf van Bruynzeel Keukens en Keller Keukens. 1 en 2 november vind de verhuizing van de afdeling B2B plaats. Bij zowel het ontwerp en de bouw staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De inrichting kenmerkt zich door veel licht en open ruimtes, wat zorgt voor verbinding tussen afdelingen en een prettig werkklimaat. De werkplekken worden ingericht volgens de richtlijnen voor ‘het nieuwe werken’, met moderne ICT-oplossingen voor o.a. werken op afstand.

Samenwerking met KBM Groep: Bouwen aan morgen

Samenwerking met KBM Groep: Bouwen aan morgen

Binnen de projectmarkt van Bruynzeel Keukens werken we dagelijks samen met verschillende organisaties. Samen komen we tot de oplevering van woningen voor verschillende segmenten zoals bijvoorbeeld voor (sociale) huur, zorg en studentenhuisvesting. Daarom geven we graag aandacht aan de partners die het mogelijk maken projecten te realiseren. Een van deze samenwerkingen is bijvoorbeeld met KBM Onderhoud, onderdeel van het Katwijkse familiebedrijf KBM Groep.

125 jaar Bruynzeel, tijd voor een feestje!

125 jaar Bruynzeel, tijd voor een feestje!

Dit jaar bestaat Bruynzeel 125 jaar en dat is reden voor een feestje! Op 2 augustus 1897 opende Cornelis Bruynzeel de deuren van de eerste stoomtimmerfabriek in Nederland: de Arend in Rotterdam. Dit was de eerste stap richting Bruynzeel als keukenproducent vandaag de dag. Met elke dag 250 keukens die over de band rollen, circa 1.000 medewerkers, een eigen keukenfabriek in Bergen op Zoom en 27 winkels mogen we trots zijn op wat we in de jaren hebben bereikt. Proost op het jubileum jaar!

DKG Groep ontvangt stimuleringsprijs De Groene Pluim

DKG Groep ontvangt stimuleringsprijs De Groene Pluim

Afgelopen donderdagavond 23 juni jl. hebben Ron van den Berg, CCO, en Sjoerd Gombert, Coördinator Kwaliteit en Milieu, namens DKG Groep tijdens het ondernemersgala in Bergen op Zoom de stimuleringsprijs, de Groene Pluim, in ontvangst genomen. Deze onderscheiding heeft DKG Groep ontvangen voor de activiteiten omtrent maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Climate Neutral Group

Climate Neutral Group

Bijdragen aan het klimaat en de natuur, dat vinden we bij DKG erg belangrijk. Daarom is er onlangs een contract getekend met Climate Neutral Group om zo bewust om te gaan met de CO2-uitstoot van onze keukenfabriek. De komende 3 jaar gaan we meer dan 1600 ton aan CO2 compenseren, waardoor de keukens CO2-neutraal geproduceerd kunnen worden.

Bruynzeel Keukens nieuwe hoofdsponsor van JazzBoZ

Bruynzeel Keukens nieuwe hoofdsponsor van JazzBoZ

Van 10 t/m 12 juni vindt de 46e editie plaats van JazzBoZ – hét jaarlijkse Jazzevenement van Bergen op Zoom. Het weekend is niet alleen favoriet bij veel Bergenaren, maar inmiddels ook bij muziekliefhebbers uit de rest van Nederland en België. Bruynzeel Keukens, van oudsher gevestigd in Bergen op Zoom, verbindt zich voor de komende drie jaar als hoofdsponsor en naamgever aan dit evenement.

Keukenproducent DKG werkt samen met koolstofboeren in de regio

Keukenproducent DKG werkt samen met koolstofboeren in de regio

Als eerste in de branche produceert DKG, het moederbedrijf van de keukenmerken Bruynzeel Keukens en Keller Keukens, sinds 2017 CO2 neutraal. Tijd voor een volgende stap. DKG wil de komende jaren klimaatpositief worden en doet dat samen met boerenorganisatie ZLTO en koolstofboeren in de regio Johan Laurijsse en Joris de Jager. 

DKG investeert in modernisering keukenfabriek

DKG investeert in modernisering keukenfabriek

De keukenfabriek van DKG in Bergen op Zoom behoort met een oppervlakte van 56.000m2 tot één van de grootste van Europa. Om klanten een echt kwaliteitsproduct te leveren wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van eersteklas materialen en de nieuwste technologieën. Om voorop te blijven lopen qua technologie én om de productiecapaciteit af te stemmen op de toenemende vraag, zijn er onlangs diverse investeringen gedaan.

Depot Boijmans Van Beuningen

Depot Boijmans Van Beuningen

Depot Boijmans Van Beuningen is het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld. Het depot staat naast Museum Boijmans Van Beuningen in Museumpark in Rotterdam. Bezoekers zien het resultaat van 173 jaar verzamelen. Meer dan 151.000 verzamelde kunstwerken opgeslagen bij elkaar, gerangschikt en gestructureerd in veertien depotruimten met vijf klimaten. Naast de objecten zijn alle werkzaamheden die komen kijken bij het beheer en onderhoud van een collectie te zien.

De Voedselbank Harderwijk, Ermelo en Putten

De Voedselbank Harderwijk, Ermelo en Putten

De Voedselbank is een organisatie die mensen in een financiële noodsituatie een steuntje in de rug biedt door het verstrekken van levensmiddelen en verspilling van voedsel wil tegengaan.

Project Milestone

Project Milestone

Gemeente Eindhoven, TU Eindhoven en de bedrijven Van Wijnen, Vesteda, Saint Gobain-Weber Beamix en Witteveen+Bos hebben het eerste bewoonbare huis gerealiseerd dat rechtstreeks uit de printer komt . De woning is de eerste van vijf woningen van 3D-geprint beton, die de komende jaren neergezet worden in de Eindhovense nieuwbouwwijk Meerhoven. De huizen van het project, met de naam Project Milestone, worden na elkaar gerealiseerd, terwijl onderzoek naar de techniek in ontwikkeling blijft.

Het goede voorbeeld geven

Het goede voorbeeld geven

Als marktleider in onze branche willen wij het goede voorbeeld geven door hét verschil te maken op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met een helder en ambitieus beleid nemen wij voortdurend maatregelen om bij te dragen aan een mooie, schone toekomst.

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?