Landal GreenParks en Bruynzeel Keukens

Niet alleen werkt Landal GreenParks al sinds 2012 met Bruynzeel Keukens, ook streven zij samen duurzame ambities na. Zo keren tijdens de renovatie van vakantiewoningen op Landal De Lommerbergen ruim 500 oude keukens weer terug als nieuwe keuken met behulp van het project circulaire keukens. Wij vroegen Robert Hoen, Manager Property Projects van Landal GreenParks, naar zijn ervaringen met Bruynzeel Keukens als keukenleverancier. 

Neem contact op met een Bruynzeel accountmanager in uw regio. 

Over Landal GreenParks: klimaatneutraal in 2030

Landal GreenParks biedt jaarlijks zo’n 2.8 miljoen gasten een onvergetelijke vakantie in de natuur. Duurzaamheid is onlosmakelijk verbonden met het merk, de bedrijfsvoering en de identiteit van Landal GreenParks. Je vindt de ruim 100 vakantieparken in 9 verschillende landen.
Elk jaar worden er stappen gezet om de ambitie om in 2030 volledig klimaatneutraal te zijn te bereiken. Zo investeert de vakantieaanbieder in groene initiatieven, projecten en partnerschappen. Alle parken van Landal zijn inmiddels Green Key gecertificeerd en in 2020 werd Landal voor het derde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot meest duurzame merk binnen de categorie Travel & Leisure. 

Landal


Een professionele samenwerking met Bruynzeel Keukens

Sinds 2012 werkt Landal samen met Bruynzeel Keukens. Robert Hoen: ‘’In de afgelopen jaren is Bruynzeel Keukens bij meerdere renovatieprojecten betrokken geweest en is er sprake van een professionele samenwerking tussen beide partijen. In deze samenwerking worden gezamenlijke ambities versterkt. Een belangrijk onderdeel hiervan is duurzaamheid en het hergebruik van materialen.’’ 

Keukens met een moderne uitstraling

‘’Bij de keuze voor een keukenleverancier heeft Landal een aantal belangrijke uitgangspunten. Zo zoeken we een keukenleverancier die proactief is, keukens levert voor een goede prijs en kwaliteit. Daarnaast verwachten we ook dat de keukenleverancier meedenkt in het beste ontwerp en de juiste indeling van de keuken. Goed luisteren naar elkaar en elkaar versterken en ondersteunen in innovaties is daarnaast zeer belangrijk, aangezien er meerdere partijen betrokken zijn bij de bouw- en renovaties van vakantiewoningen. 

Tijdens de renovaties van woningen kennen we een strakke planning, die direct van invloed is op de verhuurresultaten. Betrouwbaarheid in afspraken en leveringen is op procesgebied daarom van belang. 

Met veel wisselende gasten, is het belangrijk dat de keukens in onze vakantieparken tegen een stootje kunnen en lang mee gaan. Maar natuurlijk wil het oog ook wat: we verwachten keukens met een moderne uitstraling.

Bruynzeel Keukens is een partij die proactief de samenwerking opzoekt. Er is een open en eerlijke dialoog en de ambitie om elkaars merk en product te versterken’’, aldus Robert.

landal


Circulaire keukens

Met een sterke visie op duurzaamheid en de wens om zoveel mogelijk te kijken naar hergebruik van producten, was de keuze om deel te nemen aan het project circulaire keukens bij de renovatie van Landal De Lommerbergen snel gemaakt. 

Robert: ‘’Met de renovatie wensten we het vakantiepark, dat al 50 jaar bestaat weer helemaal op te frissen en nog toekomstbestendiger te maken. Zodat mensen nog jarenlang mogen genieten van dit park midden in de heuvelachtige en bosrijke omgeving. 

We willen met een leverancier optrekken in de gezamenlijke ambities van duurzaamheid. Wanneer een leverancier, net als wij, wil verduurzamen, dan gaan we die reis samen aan. Bruynzeel wilde deze dappere stap zetten, en daar zijn wij alleen maar blij mee. 

Duurzaamheid en circulariteit komt alleen tot stand als iedereen in de keten bereid is om mee te werken en door van elkaar te leren. We zouden anderen dan ook zeker aanraden om samen met Bruynzeel Keukens te starten met het project circulaire keukens.’’ 

Functionele oplossingen

‘’We hebben het al gehad over onze gezamenlijke duurzame ambities en de uitstraling van de keuken, maar ook op het gebied van functionaliteit passen deze keukens perfect bij de rest van de huisjes. Zo is er gekozen voor een praktische indeling, waarbij rekening is gehouden met bedieningsgemak en het onderhouden en schoonmaken van de keuken. De koelkast is bijvoorbeeld verplaatst naar een aparte kast. Hierdoor is er meer ruimte in de keuken om te koken. Alle losse keukenapparatuur is vervangen door inbouw keuken apparatuur. Natuurlijk is ook de gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat. Voortaan wordt er in de woningen alleen nog maar elektrisch gekookt. ‘’

Landal


Enthousiaste reacties

‘’Inmiddels hebben de eerste gasten geslapen in de vernieuwde vakantiewoningen en de eerste reacties zijn lovend. Wij geloven dat onze toekomstige gasten met veel plezier hun maaltijden gaan bereiden in deze vernieuwde woningen.’’ 

Benieuwd naar het vakantiepark? Kijk dan verder.  

Meer weten? 

Meer weten over de werkwijze van Bruynzeel Keukens? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers. 

Accountmanagers

Meer weten over Landal GreenParks? Kijk dan op: www.landal.nl/

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?