Keuken

Laren stroken

Het Laren stroken front is een deur voorzien van stroken gemaakt van MDF. Het front is voorzien van een lakdragende toplaag met een verticale houtnerfstructuur met een laserafkanting afwerking. Er kan gekozen worden voor een variant met 2 stroken, 3 stroken (iedere strook is 20 cm), 4 stroken (iedere strook is 15 cm) of 6 stroken (iedere strook is 10 cm) bij een front van 60 cm breed. 

Afwerking
Lakfronten hebben een basis van MDF met een folie afwerking met laserafkanting voor een strak design. Het front wordt gefreesd en vervolgens ingespoten met lijm. Daaroverheen komt de folie. De folie wordt verwarmd en omsluit het front aan de voorzijde en de zijkanten. De folie dient als grondlaag voor alle lakfronten. Het lakken gebeurd in onze eigen lakstraat in de keukenfabriek. Het front wordt aan alle zijden in kleur gelakt. Alle lakkleuren zijn milieuvriendelijk doordat ze water gedragen zijn. Dit wordt ook wel PU-lak genoemd (PU staat voor Polyurethaan dispersie). 

Bekijk alle kleurmogelijkheden

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.

Heeft u een vraag?