vt wonen&design beurs 2022

Tijd voor een feestje! In oktober gaat het weer gebeuren, de vt wonen&design beurs. Als kers op de taart zijn wij hier in ons jubileumjaar van dinsdag 4 t/m zondag 9 oktober aanwezig. Extra leuk, de vt wonen&design beurs viert haar dertig jarig bestaan. Al 30 jaar voorzien zij de Nederlandse woonliefhebbers van tips voor de mooiste inrichtingen. De beurs is voor het eerst op een nieuwe locatie; EXPO Greater Amsterdam (voorheen Expo Haarlemmermeer) in Vijfhuizen. Samen met jou en alle aanwezige deelnemende woonbedrijven maken wij er dit jaar een extra groot feest van. Ontdek op deze pagina alles wat er te doen is op onze beursstand en laat je alvast inspireren. Tot dan! 

 

Functioneel, mooi én betrouwbaar, dat is onze belofte

Simpelweg omdat Bruynzeel zoveel mogelijk mensen wil laten genieten van een gebruiksvriendelijke keuken. Bekijk de video en ontdek het verhaal achter Bruynzeel.


Laat je inspireren!

Kun je niet wachten tot de vt wonen & design beurs in oktober? Vraag dan direct ons digitale inspiratieboek aan. Bekijk onze keukencollectie en laat je inspireren door handige tips en functionele oplossingen!

Download het inspiratieboek

 


Inspiratieboek Bruynzeel Keukens

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.