Kom je ook naar onze stand?

Van 4 t/m 9 oktober is het eindelijk weer zover: De vt wonen&design beurs. Wij zijn op deze beurs aanwezig met een stand waarin we je graag inspireren met mooie keukens, praktische indelingen en handige tips.

Keukeninspiratie opdoen of advies nodig? Onze keukenadviseurs staan voor je klaar op standnummer 2.710. Maar er is nog veel meer te zien en te beleven in onze beursstand. Op deze pagina lees je alvast meer over wat je kunt verwachten in onze stand vol keukeninspiratie. Zien we je daar?

Bestel direct tickets

Ervaar het plezier van gebruiksgemak

Alle keukens die opgesteld staan in onze beursstand, zijn niet alleen van buiten tot in de puntjes gestyled. Ze zijn namelijk ook allemaal voorzien van slimme indelingen. Trek dus gerust eens een lade of kast open en ervaar het plezier van gebruiksgemak. Onze adviseurs geven je graag slimme tips of een live demonstratie van de functionele indelingen in onze Bruynzeel keukens.

Mix & match

In onze beursstand staat een speciale mix & match tafel. Stel hierop de ideale combinatie van verschillende bladen en fronten samen. Zo krijg je meteen een beeld van hoe een combinatie van verschillende kleuren materialen er in het echt uit komt te zien. Ook zijn er verschillende grepen aanwezig. Plaats alles op de mix & match tafel en stel zo een eigen keukenmoodboard samen. Aan inspiratie geen gebrek! 

Keuken ontwerpen

Een eigen keuken ontwerpen? Op de digitale schermen in onze beursstand kun je direct aan de slag! Pas de opstelling, kleuren en materialen van een keuken geheel naar jouw wens aan.

Alle mogelijkheden ontdekken of op zoek naar persoonlijk advies? Onze ervaren keukenadviseurs staan voor je klaar. Ze voorzien je van slimme tips, beantwoorden al je vragen en geven geheel vrijblijvend keukenadvies. 

Kun je niet wachten tot de beurs? Ga dan direct aan de slag met onze online keukenplanner

 

Live kookdemonstratie

Ervaar hoe gemakkelijk je in een Bruynzeel keuken de lekkerste gerechten klaarmaakt. Op onze stand is er een kok van AEG aanwezig die het gemak van de apparaten in onze functionele keuken demonstreert. Met gebruik van een multifunctionele SteamPro oven met stoomfunctie en de ComboFlex Bridge inductie kookplaat zet hij heerlijke gerechten op tafel!

Inspiratieboek aanvragen


Laat je inspireren!

Kun je niet wachten tot de vt wonen & design beurs in oktober? Vraag dan direct ons digitale inspiratieboek aan. Bekijk onze keukencollectie en laat je inspireren door handige tips en functionele oplossingen!

Download het inspiratieboek

 

Voor particulieren Bruynzeel Keukens voor de particuliere markt Voor de zakelijke markt Bruynzeel Keukens voor de zakelijke markt

Welkom thuis.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.