preload

€ 13010 € 6505

Kleur: Magnolia
Opstelling: Parallel
Vestiging: Son (Meubelplein Ekkersrijt)

Showroomkeuken Reykjavik Greeploos Magnolia Son

Showroomkeuken Showroomkeuken Reykjavik Greeploos Magnolia Son

Opstelling: Rechte opstelling 2495mm , kastenwand 1290mm

Apparatuur:

  • Kookplaat: Pelgrim inductiekookplaat 4-pits
  • Afzuigkap: Pelgrim 90 cm breed designmodel eiland RVS
  • Oven: Pelgrim Compacte bakoven met magnetron 45 cm inbouw RVS
  • Koelkast: Pelgrim koelkast 102 cm inbouw zonder vriesvak
  • Vaatwasser: Pelgrim 60 cm breed inbouw volledig geïntegreerd


Blad: Quartsiet blad 30 mm dik met vierkante RVS spoelbak

Kastenwand


 

lade

 

Afvalsysteem


Benieuwd of deze keuken in jouw ruimte past? 

Ontdek alle mogelijkheden en informeer hiernaar bij onze adviseurs in de winkel.

Ontdek meer 

Wat is een showroomkeuken? 

Graag vertellen we je meer over ons showroomkeukens concept. Showroomkeukens zijn keukens die speciaal worden geproduceerd voor onze winkels. In onze winkels laten we je een uitgebreid aanbod van alle mogelijkheden die we bieden zien. Eens in de zoveel tijd, kijken we kritisch naar het assortiment dat terug te vinden is in onze winkels en vervangen we keukens door nieuwe opstellingen en/of kleuren. 

De showroomkeuken komt dan in de uitverkoop. Dit betekent niet dat de keuken niet goed meer is of niet meer verkrijgbaar is, maar hij maakt plaats voor een ander type keuken. Met de aanschaf van een showroomkeuken heb je een complete keuken die zo goed als nieuw is, tegen een aangename prijs. 

Showroomkeuken demonteren en ophalen

Bij de aanschaf van een showroomkeuken zit levering en montage niet inbegrepen. Let dus goed op dat wanneer je interesse in de keuken hebt, iemand beschikbaar is om samen met jou de keuken te komen demonteren en ophalen. Onze aankoopadviseurs in de winkel vertellen je graag hoe het proces na aanschaf van de showroomkeuken in zijn werk gaat. 

Showroomkeuken personaliseren

De prijs zoals vermeld op deze pagina, is de prijs voor de complete showroomkeuken. Dit betekent dus dat je de keuken koopt zoals hij in de winkel staat, inclusief werkblad en keukenapparatuur. We begrijpen dat je de keuken wellicht nog iets meer naar eigen smaak wilt samenstellen.

Daarom is het, tegen een meerprijs, mogelijk om bijvoorbeeld andere handgrepen bij de keuken te kopen of de keuken uit te breiden met extra keukenkasten. Of misschien ben je wel op zoek naar een mooie hoge keukenkast erbij in een totaal andere kleur of stijl, ook dit kan. Vraag de aankoopadviseur in de winkel naar de mogelijkheden. 

Maak een afspraak

Jij bepaalt.

Bruynzeel Keukens is er voor iedereen.
Kies hieronder hoe je verder wilt gaan.
Deze keuze hoef je maar één keer te maken.