preload

Kranen

Geen keuken zonder kraan. Een kraan moet handig zijn. Want je wilt altijd water bij de hand hebben. Maar een kraan is ook mooi, benadrukt jouw stijl. Handig of mooi, of allebei: er valt heel veel te kiezen. Kies je voor een 1-knops of 2-knops variant? Of ga je voor de éénhendelkraan? Wil je een emmer onder de kraan kunnen plaatsen, kies dan voor een hoge uitloop. En met een kokendwaterkraan heb je altijd meteen heet water. Voor een lekkere kop thee bijvoorbeeld. Hier vind je een overzicht van de verschillende soorten kranen.

Kokendwaterkranen

Met een kokendwaterkraan heb je altijd kokend (100ºC) water bij de hand. Handig om een kopje thee te zetten, pasta te koken of een ovenschaal schoon te maken. Je bespaart energie en dus geld!

Met kokend water in de keuken is het oppassen geblazen. Een kokendwaterkraan heeft een kindveilige bedieningsknop en een dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt. Geen omvallende waterkoker meer. En meer ruimte op het werkblad. Veiligheid en gemak gaan zo hand in hand.

Standaard kranen

Een mooie, praktische kraan is een van de meest essentiële onderdelen in je keuken. Het is daarom belangrijk om een goede keuze te maken. En er valt nogal wat te kiezen. Er zijn kranen in verschillende soorten en maten. En in veel verschillende stijlen. Moderne of klassiek? Verchroomd of liever een rvs-look? Nog een keuze: een inbouwkraan (muurkraan) of opbouwkraan? Wordt het dan een opbouwkraan met een hoge of lage uitloop? Met een hoge uitloop kun je gemakkelijker je handen wassen, groenten schoonmaken of een emmer vullen. Nog gemakkelijker in gebruik is de keukenkraan met uittrekbare handdouche. En een waterbesparende kraan verbruikt een stuk minder water. Goed voor het milieu, en voor je portemonnee!

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×