preload

Kranen

Een kraan is onmisbaar in de keuken. Maar ook hier heb je weer veel keuzemogelijkheden. Kies je voor een 1-knops of 2-knops variant. Of ga je voor de ééngrendelkraan? Wil je een emmer onder de kraan kunnen plaatsen, kies dan voor een hoge uitloop. Wil je direct warm water, dan kun je het best een boiler in de keuken plaatsen. Hieronder even de verschillende kraansoorten op een rijtje. 

Hoge uitloopkraan

Onder een kraan met een hoge uitloop is ruimte om een emmer of pan te plaatsen.

Waterbesparende kranen

Deze kranen beperken de hoeveelheid water. Standaard opent de hendel namelijk maar voor de helft. Dit is voldoende om bijvoorbeeld handen te wassen. Wil je meer water? Druk dan de hendel helemaal open.

Koude start kraan

Kranen met een koude start, staan in de standaard positie in de koude stand. Bij het snel openen van de kraan komt er koud water uit de kraan, hierdoor springt de boiler niet aan en dat bespaart je energie. 

Kokend water kranen

Steeds meer huishoudens willen de waterkoker aan het zicht onttrekken en stappen om die en nog veel meer redenen over op een kokend water kraan. Hiermee heb je namelijk altijd kokend water bij de hand. Ideaal tijdens het koken, maar ook gewoon voor een kop thee. De capaciteit van een kokend water kraan is afhankelijk van de grootte van de boiler. Deze boiler wordt onder de spoelbak geplaatst. Wil je kokend water dan haal je de beveiliging van het slot en tap je zoveel water je wilt. In alle andere gevallen werkt de kokend water kraan gewoon als iedere andere kraan.

Bruynzeel Keukens
Hoofdkantoor

Drebbelstraat 7 , 4622 RCBergen op Zoom

0164 - 28 50 00

×